Alıntı:
|
Geçtiğimiz günlerde pist yarışlarındayken bir arkadaşımla (yarışçı) ayaküstü konusu açıldı. Kendisi çok sevdiğim ve düşüncelerine değer verdiğim çokta iyi pilotajı olan bir arkadaşım. Fakat erkeklerin fiziksel gücünün fazla olmasından dolayı bir kadının asla bir erkek gibi motosiklet kullanamayacağını iddia etti. Tahmin edeceğiniz gibi ben de aksini savunup durdum.
|
Allah (c.c.) erkeği ve kadını birbirlerini tamamlayan bir çift olarak yaratmış. ikisinede farklı kulvarlarda farklı yetenekler vermiş. Karşılıklı olarak bir diğerinin yaptığını diğeri yapamamış , ama bu bir eksiklik mi? hayır. kimin kime üstünlüğü, biri olmazsa diğeri olmaz ki.
Bayanlar zerafetin, erkekler gücün timsali olmuş, bugüne değin. arada istisnalar çıkmamış mı çıkmış ve çıkacaktır. Bu da normal.
Adeta ''benim babam senin babanı döver'', en uzağa sen tükürürsün, yok ben tükürürüm'' muhabbeti.
Kişi kendini geliştirmiş ve aşmış, klasik kalıpların dışına çıkmış ne mutlu.
Varsın erkekler çok iyi motor kullansın, kime ve neye faydası var, kendinden başka. Toplum erkeklerin iyi motor kullanmaları nedeniyle bir adım öteye mi gitmiş. Nayır.
Ben iyi bir
motosiklet kullanıcısımıyım? Nayır. daha çok fırın ekmek yemem lazım, eeeee şimdi yarışlara girip derece almış Name hanım var, netçez şimdi; ''müsaade edin ben kendimi atcem şimdi'' yooo hiç de öyle değil. ''bravo'' derim.