Tekil Mesaj Gösterimi
Eski
  (#215)
forrap
O Şimdi Asker

forrap - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Kan Grubu: A Rh-
14-03-2007, 09:51 AM

Alıntı:
gittardando´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Abi ben de sabırsızlıkla bekliyorum ama bizim modlar online görünüp uyukluyorlar herhalde.

başka bir sitenin adını yazsam anında damlarlar buraya şaaak diye o çerçeveli uyarılarını koyarlar, neyse bekliyoruz...
Evet açtığın topicin onaylanması biraz uzun sürmüş.Normalde özellikle MT İzmir den bir arkadaş topic açtığı zaman onay beklerken haberim oluyor ve ya özel ilgi gösteriyorum ancak dün biraz işim vardı ilgilenemedim.Diğer arkadaşlar da görmemiş sanırım.Topicini açtığın saat çoğu kişinin uyuduğu bir saat,sabahta işte oldukları için iş temposundan dolayı bişeyler biraz sarkabiliyor.Buna bu kadar sert tepki göstermeni garipsedim açıkcası.
Kendimi birden bir iş için para alıyormuşum da işimi kötüye kullanıyormuşum,tek işim buymuşta işimi yapmıyormuşum gibi hissettim.MT Yönetiminin işini çok iyi yaptığına hiç şüphem yok açıkcası.Bunu çeşitli yollardan da görebiliriz.
Gerek TenTen Onur'a,gerek Uglychild Sercan'a,gerekse Wallace Murat'a sorarsan ne kadar çabuk bir şekilde açılan topiclere onay verdiğimi(zi) öğrenebilirsin.
"Başka bir sitenin adını yazsam anında damlarlar buraya şaaak diye çerçeveli uyarılarını koyarlar" felan biraz sert olmuş.Sonuçta biz yalnızca bu sitedeki güzel ortamın oluşumunu ve sürekliliğini sağlamak,bilgi paylaşımını en üst düzeyde tutabilecek ortamı sağlamak için uğraşıyoruz.

Yinede belirtmek istiyorum ki üzgünüm topicinin onaylanması uzun sürdüğü için...

Öldürmezse daha güçlü yapar..

..O Şimdi Askerimsi..