Tekil Mesaj Gösterimi
Eski
  (#63)
speedygirl şule

speedygirl şule - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Kan Grubu: O Rh+
01-02-2007, 21:44 PM

Alıntı:
ıronlıne´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
ablam dun sana cevap yazıcaktım ama net kıtlendı bu arada bendede harıka fotograflar var mesela senın bedenıne 4 beden buyuk pıjamayla o narın kolları kaybolmus durusun, erkutla erhanın + benım yatakta basılmıs resımlerı gıbı tabı bıde volkan kardesımın karızmatık pıjamalı kapı onu resmı falan guzel geceydı hepınıze zıyaretınız ıcın burdanda tekrar tesekkur ederım. neyse gecmıs olsun dıleklerın ıcınde sag ol cana gelmesın mala gelsın dıyoruz artık. bu arada ben bısey yapmadım dha sıze bı gun gelınde soyle sabahtan mantı acayım elle olurmu
zaten o paspal fotoğrafımı nete bi basarsan bittin demektir ona göre. delimisin sen kardeşim karizmamımı sıfırlatacaksın sen. aaaaaaaaaa ölümün elimden olur valla. ona göre. ben fatmaya dedim o 4 beden büyük pijamaları sen giy diye. dinlemedi. neyse elime düşersin sen. bak bi dahaki sefere kan bağışı için geldiğinde daha büyük iğne ısmarlarım hemşirelere haaa.
neyse şaka bir yana arkadaşlar hakkaten ferhat kardeşimiz çok hamarat yemek konusunda. o akşam erhanı ve beni doyurabildiysen zaten bu konuyu tartışmak gereksiz bile.valla mantı diyorsun inanırım yaparsın sen.ama senin yerinde olsam bunu topicte yazmazdım tüm izmir ve manisa mt toplanır gelirsek artık 1 hafta önceden başlaman lazım hamurları açmaya
sevgiler

me to