Tekil Mesaj Gösterimi
Eski
  (#61)
ıronlıne

ıronlıne - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: cıtroen c3 araba gorunumlu motor
Kan Grubu: AB Rh+
01-02-2007, 18:26 PM

Alıntı:
speedygirl şule´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
evet ferhatcım o gün kazayı duyunca bayağı bir üzülmüştük neyseki babanda birşey yokmuş geçmiş olsun tekrar. misafirperverliğin için teşekkürler. cidden çok hamaratmışsın. ellerine sağlık valla.
gelemedin geziye bir dahakine ekecek herhangi bir olay yada bahanen olmaz inşallah. ayrıca burnuma yeni motor kokusu geldiiiii. rüzgar beyle yarışırsınız artık.. onunda sana bir sürprizi olabilir????? bilmiyorum artık
araba yapılır boşver üzülme. sende bu bahaneyle gıcır motorunla daha çok gezersin hadi bakalım hayırlısı olsun al motorunuda toplantıda kutlama yapalım artık.
dun sana cevap yazıcaktım ama net kıtlendı bu arada bendede harıka fotograflar var mesela senın bedenıne 4 beden buyuk pıjamayla o narın kolları kaybolmus durusun, erkutla erhanın + benım yatakta basılmıs resımlerı gıbı tabı bıde volkan kardesımın karızmatık pıjamalı kapı onu resmı falan guzel geceydı hepınıze zıyaretınız ıcın burdanda tekrar tesekkur ederım. neyse gecmıs olsun dıleklerın ıcınde sag ol cana gelmesın mala gelsın dıyoruz artık. bu arada ben bısey yapmadım dha sıze bı gun gelınde soyle sabahtan mantı acayım elle olurmu

sercancım sende sag ol gecmıs olsun dıleklerın ıcın neysekı babama bısey olmamıs.
saygılar F.T.T.

Konu ıronlıne tarafından (18-05-2007 Saat 21:54 PM ) de değiştirilmiştir..