Tekil Mesaj Gösterimi
Eski
  (#48)
serçedando

serçedando - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Kan Grubu: O Rh+
31-01-2007, 13:41 PM

teşekkür ederim Rahmi abicim iyiyim artık kendime geldim. sizler, hele balıkesirden katılan Ali İhsan abi ve eşi o enerjiyle ayakta durabildiyseniz 5 e kadar bana da yakışmazdı sanırım gidip odaya yatmak erkenden ama çorbacı kısmına dayanamadım tabi olacak o kadar

Alıntı:
serçedando´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
teşekkür ederim Rahmi abicim iyiyim artık kendime geldim. sizler, hele balıkesirden katılan Ali İhsan abi ve eşi o enerjiyle ayakta durabildiyseniz 5 e kadar bana da yakışmazdı sanırım gidip odaya yatmak erkenden ama çorbacı kısmına dayanamadım tabi olacak o kadar
Alıntı:
racing iski´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
funda kardeş geçmiş olsun. umarım en kısa sürede atlatırsın. şule sen nasıl oldun. kendine dikkat et. bende rahatsızım. sabaha kadar ısınamadım. hepimize geçmiş olsun.
kardeşim sana da teşekkür ederim iyiyim çok şükür. sen de iyisindir inşallah

Alıntı:
speedygirl şule´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
hakkaten yaaaaa
arkadaşlar resimler videolar bir dünyaydı.nerde Allahaşkına kimseden ses soluk yok yahu. serçedandoooooo volkan çimeeeeeeen uglychiiiiiild ve diğerleriiiiii
şulecim senin de sıcak ilgine ve samimiyetine teşekkür ederim gerçekten. her zaman beklerim biliyorsun yerimi...

Konu serçedando tarafından (31-01-2007 Saat 13:55 PM ) de değiştirilmiştir.. Sebep: Mesajlar birleştirildi. Flood koruması.

Çokluğun ahenginde;Birlik... Varlığın içinde; Yokluk... Yokluğun rahminde; Varlık...