Tekil Mesaj Gösterimi
Eski
  (#15)
speedygirl şule

speedygirl şule - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Kan Grubu: O Rh+
29-01-2007, 10:07 AM

Alıntı:
MrCool´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Resimden kim olduğunu anlayamadım ama bu sayfada üstten dördüncü fotoğraftaki kişi Gittardando mudur? Elinde parmaksız eldiven görür gibi oldum. Ayvalık'a vardığınızda parmakları hala duruyor muydu yoksa gaz ve debriyaj kolunda donmuş olarak mı bıraktı. Bu eldivenle Ayvalık'a kadar gidebildiyse 1 tane bira ısmarlayacağım, söz veriyorum ama gerçekten oraya kadar öyle mi gitti kanıtlasın.
doğru bildin selim abi gitardando ali valla bravo aliye otele 10 km kala motoru bozuldu arabaya yükledik motorunu. sendede ne göz varmış beeee birayı haketti yani ali bir abilik yaparsın artık ali kardeşine

Alıntı:
serçedando´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
arkadaşlar ben çok hastayım kolumu kaldıracak halim yok :( pişman mısın diye sorduklarında : hayır! bir daha olsa yine yaparım pişman değilim diyorum.
neyse ben de videoları en geç yarın ulaştıracam sana sercan sen halledersin artık. ama bugün benden bişey bekleme ne olur :(

hepinize de ayrı ayrı teşekkür ederim çok güzel bir ortamdı
valla diyecek söz yok sana fundacım. funda arkadaşımız hastaydı ateşi olduğu halde bizimle eğlendi yalnız bırakmadı. sabah 5gibi döndük ayvalık şımarık bardan ama hala fundanın ağzından çıkan kelimeler eğlence doluydu. pişmanlık yoktu. teşekkürler arkadaşım bizimle olduğun için umarım biraz olsun iyileşmişsindir kendine iyi bak

Konu speedygirl şule tarafından (29-01-2007 Saat 10:16 AM ) de değiştirilmiştir.. Sebep: Mesajlar birleştirildi. Flood koruması.

me to