Tekil Mesaj Gösterimi
Eski
  (#14)
serçedando

serçedando - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Kan Grubu: O Rh+
29-01-2007, 10:01 AM

Alıntı:
MrCool´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Resimden kim olduğunu anlayamadım ama bu sayfada üstten dördüncü fotoğraftaki kişi Gittardando mudur? Elinde parmaksız eldiven görür gibi oldum. Ayvalık'a vardığınızda parmakları hala duruyor muydu yoksa gaz ve debriyaj kolunda donmuş olarak mı bıraktı. Bu eldivenle Ayvalık'a kadar gidebildiyse 1 tane bira ısmarlayacağım, söz veriyorum ama gerçekten oraya kadar öyle mi gitti kanıtlasın.
evet o gittardando ancak o kadar da değil tabiki eldivenleri vardı. abicim yırttın biradan

Alıntı:
serçedando´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
evet o gittardando ancak o kadar da değil tabiki eldivenleri vardı. abicim yırttın biradan
evet bizim arabanın arkasına da motorunu sığdırdık hem ben ona demiştim 6-7 ocak ayvalık gezimizde sabah birlikte dönerken motoru arabaya alalım diye ama sığmaz falan filan demişti... nasıl da düştü elime... ha ha ha ha.... en komiği de yoldan geçenlerin şaşkın bakışlarıydı gittardando bakışlarından rahatsız oldukça daha bi eğlenceli oluyodu sanki ortam

Konu serçedando tarafından (29-01-2007 Saat 10:04 AM ) de değiştirilmiştir.. Sebep: Mesajlar birleştirildi. Flood koruması.

Çokluğun ahenginde;Birlik... Varlığın içinde; Yokluk... Yokluğun rahminde; Varlık...