Tekil Mesaj Gösterimi
Eski
  (#30)
Motorize_deli

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: Buraya bir marka yazabilmem için mucize gerekli
Kan Grubu: O Rh+
Exclamation Helal kardeşimeee.... - 14-01-2007, 16:53 PM

Slmlar topici yeni gördüm
öncelikle harika bir düşünce
Arkadaşlar bende off road hayranıyım ama bi sorun var 1,67 lik bi cüce boya sahibim ama skyteama bindiğimde topaklarım havada bir şekilde yere basabiliyorum sizce bu beni iadre edermi..?

Birde bu hafta içinde skyteam alıcam ama kararsızlık içindeyim SM mi yoksa Tr mi
Bulunduğum şartları gözden geçirelim;
1- şehir içinde oturuyorum ve dağ taş muhabbetlerine sadece toplu gezilerde gidebilirim. (tek basıma yemez zaten sakıncalı olur tek)

2- 1,67 lik pale boyumu da göz önünde bulunduralım Sm lerin biraz daha kısa olduğunu duydum.

3- işede motorumla gidicem (günde 3 ytl yol parası vermekten imanım gevriyo hesapladım aylık benzin daha ucuza geliyor hemde motorumla gidiyom )

4- Ben TR lere daha hastayım

Bu koşulları göz önünde bulunduraraktan;

-Sm nin şehir içi avantajları benim için ne olacak ve TR karsısındaki dezavantajları,avantajları
-TR nin şehir içi avantajları benim için ne olacak ve SM karsısındaki dezavantajları,avantajları

Gelelim araziye

-Sm nin arazideki avantajları benim için ne olacak ve TR karsısındaki dezavantajları,avantajları
-TR nin arazideki avantajları benim için ne olacak ve SM karsısındaki dezavantajları,avantajları

SM mi TR mi kafam cok karışık karar vermekte zorlanıyorum bi yardım edin yanlış bir karar vermek istemiyorum...

( biraz uzun oldu umarım sıkılmazsınız )

Cok tenk yuu