Alıntı:
|
Hoş geldiniz...Bilgilerinizden faydalanmak istiyorum.Ayrıca Türkçe olmasa da alt yazılı da olabilir hatta ingilizce bile olsa olur videolarınız varsa onları paylaşırmısınız...Başlangıç için olan.Ayrıca ders de alacağım ama gördüklerim ile birlikte daha ii yerlere gelmek istiyoruum...Bide cort action alacağım büyük ihtimal maddi durumlar çerçevesinde fiyatına göre kaliteli olarak yorumlar alıyorum her ne kadar delidumrul gb34'ten yana olsada onu da denettireceğim alacağım yerde ikisinden de var...
|
Cortların Gb ve "A" serisi gayet başarılı gitarlardır. İlk öğrenme aşamasında "C" serisinide tavsiye ederim. Gerisini pek beyenmiyorum. Eğitim amaçlı google a bass guitar lesson yazarsan bi ton kaynak bulabilirsin. Misal hemen aklıma gelen
www.gazzbass.com
Alıntı:
|
Bu arada sahibinden.com'a ilanlara bakarken sanırım gördüğüm edirnedeki ilan jazzbass'a aitti...
|
evet bana ait

Gerçi bu aralar tekrar aşık oldum bass collection a ama bir fender jazzbass için satabilirim
Alıntı:
|
Aranızda sap ayarı yapmayı bilen varmı acaba? Benim squier kayık gibi olmuşta
|
Tünelde yüksel ustayı tavsiye ederim kıvılcımın hizzasında. Ankarada da Türkiyenin tartışmasız en iyi ustası Kenan usta vardır. Evrensel müzik. Sap ayarını bende bilmeme karşı asla kendim yapmam
Ve arkadaşlar türk bass gitar forumları var onlardan da bilgiler alabilirsiniz. Sevgili Erdem tekinay ve Cem tuncer in moderatör olduğu
www.faanahtari.com ve sevgili Sertaç ın sizesi
www.basgitarist.com
Alıntı:
Alıntı:
Çalamıyoooomm teller fretlere çarpıyor düzeltemedim. SAbah 05:30 da kalkıp gebzeden beyoğlunaişe gidiyorumm akşam 19:30 da da evdeyim biraz elime alayım diyorum ama moralim bozuluyor. ders almak istiyorum ama tüm paramı motosikletime yatırdım+ kaza yaptım tekrar masraf yaptım gönüllü hoca aranıyor
@Jazzbass ben de merak etmiştim ne zamandır yokrun hoşgeldin
|
|
Geçmiş olsun MMA yı tavsiye ederim sanada çok iyi bir akademidir.Bass gitar hocası Bora usluoğlu iyi bir öğretmendir.