Alıntı:
morrigan´isimli üyeden Alıntı
delidumur washburnlerden bahsetmiyorum bile türkiyeye iyi modelleri bile gelmez demiş..
Onun yorumu nedir bilemeyeceğim ama gitara güzel bakıp adam akıllı çalarsan 5 senede idare eder 10 senede..Ben bu gitarı 5 senedir kullanıyorum ve tek çıakrdığı sorun mi telinin gövdeye değen kızmındaki metalin kopması oldu...Evet xb 120 hem aktif hem pasif halde çalınabiliyor.
Gsr200 hakkında pek bir bilgim yok demiştim ama bilgi toplar toplamaz haber vereceğim 
|
Washburnlerin orjinal bassları hiç elime geçmedi.Orjinallerinin kaliteleri gerçekten çok iyi.Elindeki bas gitarı az çok tahmin ediyorum.Benim eski ibanez gibidir.
Gitara iyi bakarsan 5 sene de idare eder demişsin ama pek katılmıyorum.Bas motosiklete pek benzemiyor ve o huyunu çok seviyorum

Bakımını yapmasanda yere atıp sürüklesen de ton aynı,biçim aynı...Biraz daha teknik çalışmaya devam edersen washburn'un yetmediği göreceksin
Benim ilk ibanez 1.5 sene sonra slaplere ve ölü nota tekniğine yetmemeye başladı.Bunu hissediyorsun.Sonra iyi bir gitar alarak ilerlediğini de görüyorsun.En iyi basçıya bile kötü gitar versen bildiği yaptığı hareketleri yapması gerçekten zor.
ha bir de bas olarak action almayın sakın,ne volume ü ne de ekolayzırı yeter size.boğuk bir tonu var.Şimdi bi cort bas alacak olsam gerçekten de Gb 34 alırım.Bir de yamaha.
İlerlemek istiyorsanız daha iyi bas gitarlara mahkumsunuz nınıhıhıhahahahaaa...