Tekil Mesaj Gösterimi
Eski
  (#18)
morrigan

morrigan - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: TRANSALPlantik '06
Kan Grubu: A Rh+
31-12-2006, 15:34 PM

Ibanez gsr 200 (280-300$-4 telli)

Başlangıç için ve ibanez tutkunları için gayet uygun bir model, 2 manyetiik mevcut ; Powersound P ( sap manyetiği), Powersound J(köprü manyetiği) (açıkçası denemedim o yüzden pek bir yorum yapamayacağım)

Cort action(260 $)

Fena değil yeni başlayanlara hitaben ama nedense cortları pek sevmemdenediğim kadarıyla;tutuşu tuşesi gayet rahat ama sap ayarı sorun çıkarıyor diye duydum , başlangıç seviyesi olrak ideal hem fiyat açısından hemde alışmak açısından ama dediğim gibi cortlara pek sıcak bakamadım bir türlü

Cort gb 34 (400-450lira arası)

Aktif 2 band eq mevcut bunda da

Yamaha RBX 270 (480-550 lira arası)

Benim görüntü olarak çok hoşuma gider bu gitar sade ufak şık ayrıca fiyatıda uygun sayılabilir1 adet split(ayrı) single coil manyetik mevcut,24 perdeli, 3 tanede (ses, ton, manyetik) ayar düğmesi var.

Yamaha RBX 170 (450-500 lira arası)

bunda da 270 modeline nazaran 2 adet single coil manyetik varmış, 270 modeline göre artısı tabiki...

Washburn XB 100 (300-320$)

Zaten birçok basgitarist tarafından tanınan modellerden.Stüdyolarda enstrüman olarak verilen gitarlardandır,başlangıçiçin en idael gitarlardan biride xb 100 dür bence.20 perde mevcut,2 tane de ayar düğmesi bulunmakta.

Washburn XB 120 (350-365$)

Veeeeee işte geldik benim biricik xb 120 mee ( benimki siyah olanı )
canım o benim bi tanem hiç sap ayarında sorun çıkarmadı manyetikler (2 adet soapbar) fişek gibi mübarek hiçbir aksama olmadı.Bunda da perde sayısı 20.Gitarda tek değiştirdiğim telleri oldu tonlar bana göre gayet güzel yeni kullancının isteklerini fazlasıyla karşılayabilecek bir gitar.3 tane ayar düğmesi var ( ses, ton ,mantetik)

Birazcıkt alsa yardımım dokunabildiyse şu mübarek yılbaşı bayramında ne mutlu bana

bindik bir alamete gidiyoooz gıyameteee amaaniiiiiiiinnn