Tekil Mesaj Gösterimi
Eski
  (#4)
delidumur

delidumur - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: Yamaha ybr 125
Kan Grubu: O Rh+
23-12-2006, 04:29 AM

RBX 374 e şöyle bi baktım da teknik özellik olarak,Eq ı ve manyetikleri gayet başarılı ve aktik manyetik.Aktif olması bana göre önemli çünkü slap tonlarını mantıklı bir şeklde almak istiyorsa bence aktif en iyisi.Tabi aktif manyetikler arasında da bazı farklılıklar oluyor ama Yamaha orta sınıf bir bas için iyi bir manyetik kullandığına inanıyorum.Denemediğim için kesin bilgi vermem zor.
Bendeki İbanezin pek bi ibanez lik tarafı yoktu aslında ama beni 2 sene götürdü ki Yamaha seni 2 sene götürür bence,çünkü Yamahanın Rbx i benim eski İbanezden çok daha iyi.Sahnede kullanan bir çok kişi var Rbx(Muyang in gitar serisi ya daha ötesi var mı???) i.Arkadaşım ben Yamaha taraftarıyım,ha 2. el de bulursan kaçırma Rbx i.Bunlar motosiklete benzemez,kullanılanı makbuldür.Fender Urge 1 i bi abimizden alacaktım satmadığı için gittim Amerikadan sıfırını aldım.Bas ın 2. eli iyidir.Merak etme.

Rodaja kafanı takma,sıfır alırsan kafayı yersin ayar da,2. el de herşey oturmuş olur.

Ben bunları yazıyorum ama yine de bilen biriyle gidip kendin bak,o da baksın.İzmirde olsan gider müzik marketleri tek tek dolanır seçerdik sana bi gitar ama işte sen anla heheheheee.

Kolay gelsin...

Arkadaşlar MSN de geçen rumuzum olduğundan "duyulmaz" nickini kullanıcam bundan sonra.Teşekkürler Ahmet Tataroğlu