Tekil Mesaj Gösterimi
Eski
  (#3)
ultraukala

ultraukala - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: Mavi Honda CBR125R5
Kan Grubu: O Rh+
21-12-2006, 21:31 PM

Yazdıkların için teşekkür ederim...Öncelikle bende ii bişeler almak istiyorum ama bütçem sınırlı şu anda elimde 460ytl var sadece...yamaha rbx374 650ytl civarında, yaklaşık olarak 200ytl'ye daha ihtiyacım var yane...İbanezinde hangi modelini önerirsiniz peqi...İkinci el almak istemiyorum açıkçası sap ayarı falan kaçıksa uğraşıldığı zaman enstruman ile benden iştah kalmıyor hiç...Sıfır alayım rodajın kendim yapayım...
Fenderinde en ucuz modeli 450ytl civarı affinity preccision bass gitarı sanırım oda sadece fender markasını taşıyan bir odun

İbanezinde hangi modelini tavsiye edersiniz başlangıç için..rd300 ve gsr-200 var 450ytl civarında onlar hakkında hiç bir fikrim yok açıkçası...ayrıca srx-300 var oda 600ytl civarında...

Önerileriniz benim için çok değerli ve bu gitarı aldıktan sora uzun bir süre tekrar ona bütçe ayırıp yenisini almam çok zor olacak...Çünkü motosiklet için envanter almam lazım...Böel en azından bi 2sene kalacak bir gitar olsun..Şöle sınırlarımı zorlayınca yamaha rbx374 silver şekil olarak çok hoşuma gitti.Ve birkaç kişiye sorduğumda etrafımdaki çok kaliteli bir gitar olduğunu öğrendim.Ama o sınıra çıkabilir miyim bilmiyorum?

Dünyayı daha iyi yapmayan insan; insan değildir...
Mt Bass Gitarist http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=26142