Tekil Mesaj Gösterimi
Eski
  (#2)
delidumur

delidumur - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: Yamaha ybr 125
Kan Grubu: O Rh+
21-12-2006, 02:40 AM

Basist kötü bi tabir sen "basçı" de hehheee
Öncelikle cort enteresan bir markadır.Aynı seri gitarlarının tonu hiç birbirlerini tutmaz.Bas içinde öyle gitar içinde.Gitarları için yorum yapamam ama illa ki cort alcam diyorsan A ve B serilerine bak.4telli ile başla.5 tel sonra.Zaten 5. teli de Re için kullanırsın.4 ü hallet önce.A serileri gereksiz pahalıdır.Bir ara Nurhat abi kullandı sonra Yamahaya geçti.B serilerini iyidir ama biraz pahalı.Action modellerini de ben tavsiye etmem.Çok yetersiz ekolayzırları var.Manyetiklerini ve tonlarını sevmiyorum.Hep boğuk ses var."Ben onunla Fender tonu alıyorum" diyenlere aldırış etme.Fendere .ok atanları da salla gitsin.Sap ayarı bile adam akıllı yapılmaz cortların.Cort yalan bi gitar.

Sana önerim bir tane al ama iyi al ki soğumayasın aletten.çırpma yapar tel çarpar slap atamazsın pup çekemezsin sinirlenir bırakırsın.Benim ilk bas gitarım İbanez stagestar dı(çok eski model).2. senemde değiştirdim ve Fender Urge II Stu Hamm Signature aldım(Amerikadan getirttim).Bir müddet sonra alet sana yetmeyecek.İbanezin faydasını çok gördüm ama bazı hareketleri yapamayınca sonraki seviyeye geçersin.150 cc den 600cc ye....

Yamaha nın Rbx modelleri de iyidir başlangıç için(125 cc kıvamında).Paraya acil sıkışık bir müzisyen acil bas gitarını satabilir.Sen de Ibanez ve Yamahalara bakar ol.Cort alma.Gb34lerde hambucker manyetikler vardır ama pek bir işe yaramaz.Fender taklidi bir modeldir.

Alacağın aletler Fender(MAde in U.S.A yazmazsa odun niyetine yak),Yamaha ve ya İbanez olsun.Bilen biriyle de bakarsan iyi olur.Washburnden bahsetmiyorum bile.Türkiyeye iyi modelleri gelmez.

Eğer yardıma ihtiyacın olursa bana ulaş
ahmettataroglu85@hotmail.com

Arkadaşlar MSN de geçen rumuzum olduğundan "duyulmaz" nickini kullanıcam bundan sonra.Teşekkürler Ahmet Tataroğlu