Alıntı:
GorkeM´isimli üyeden Alıntı
yerlere çiğ yağdığında dikkatli olmazsanız düşersiniz...
ben ilk ve son düşüşümü motoru ilk aldığımda yokuş çıkarken motorun stop etmesi sonucu yaşamıştım , birdaha da düşmedim...
Ama en korktuğum olay yere yağ veya mazot dökülmesi... Bir keresinde inönü stad'ının yanından inerken yağışlı yere bir de yokuş boyunca 1 şerit halinde mazot dökülmüştü. Geç farkettim , fren yapmaya çalıştım ama en ufak frende motor kayıyordu. Buz pateni yapan ayı'ya döndüm valla. Kendimi sadece düşmemeye odakladım , tabi bir yandan da bir fren yapıp bir brakıyordum. Allahtan kesik kesik fren yapmam sayesinde yokuşun sonunda durabildim. Neyse ki yol da boştu...
|
İyi şansına yol boşmuş, Benim başıma daha 20 gün önce eve giderken yağmur hafiften çiselemeye başladı bende yavaşladım ama önümdeki arabayla mesafe açılmamıştı araba küt diye durdu bende arka frene asıldım arka kilit gezmeye başladı, Ön frenle destek veriyim derken motor 90 derece döndü motor la 5 metre kadar yan yan arabanın üstüne gittim ( dedik allah hem düşüp hem arabaya giricez ) derken motor durdu bende ayağımı yere koydum düşmedim yanee ama ben bile şaşırmıştım nasıl olduda düşmedim diye.