Tekil Mesaj Gösterimi
Eski
  (#17)
motobey

motobey - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: Yamaha YZF 1000 Thunderace - Asyamotor AS200 GY-2
Kan Grubu: A Rh+
27-11-2006, 11:45 AM

Geçen senelerde yapılan gezileri, toplantıları uzaktan uzağa ve gıptayla seyretmiş birisi olarak; bu ilk gezi katılılım oldu. MT'li arkadaşlarla ilk kez bir etkinlikte bir araya gelecektim ve son anda daha doğrusu sabahın köründe cumartesi gününün kardeşimin izin günü olduğunu öğrenmemle birlikte ani bir şekilde gaza gelip "Haydi gidelim!" dedim. İyiki de demişiz.

İşyerinde unuttuğum fotoğraf makinamı almak için Elvankentten işyerime gittik öncelikle. Ondan sonra Honda Efe'nin önünde toplanan arkadaşlarla buluştuk.

Arkadaşlar yeni yeni toplanıyorlardı ve ortamda bir tanışma, kaynaşma rüzgarları esiyordu.

Yavaş yavaş sayımız arttı.

Sevgili Prometheus sıcak bir merhabadan sonra ateşli bir şekilde grup sürüşü ve rota planı konusunda brifing vermeye başladı. Siyasete ısınıyor herhalde diye düşündüm çünkü çok büyük bir çoşkuyla yapılacakları anlatıyordu.

Piknik alanına vardık ve baraja nazır bir mangal partisi için hazırlıklara başladık.

Mangallarda sucukları bünyemize uygun formata çevirecek ateşler yakılmaya başlandı.

Bende ortamın güzelliğini fotosentez yapan bitkiler misali absorbe edip ruhuma işliyorum.

Arkadaşlar biraz sonra yiyerek imha edeceği sucukları düşlerken, sevgili Promatheus'da hakça bir paylaşım için kişi başına düşen sucuk-ekmek korelasyonu üzerine istatistiki hesaplamalar yapıyor.

Burada sucuk-mangalın birlik ve beraberlik üzerine olumlu etkilerini görüyoruz. Herkesler mangalın başına koştu. Acaba tüm ülkenin birlik ve beraberliği için milletçe bir geziye çıkıpta hep beraber mangal partisi mi yapsak?

Acaba Abimizin sucuklara böyle hüzünlü hüzünlü bakmasına sebep, bizim Kayserili arkadaşımızla at-eşek-sucuk üzerine yaptığımız geleneksel espriler olabilir mi?

Sevgili Mithrelios kardeşimizin bu bakışlarını gördükten sonra ortamdan koşar adım uzaklaşmak istedima ama inanın ki dizlerimin bağı çözüldü. Allah'tan tam zamanında eline sucuk-ekmek vererek grubu kurtardık.

Çok güzel bir gündü ve ufak tefek eksiklerimize rağmen güzel bir gün geçirdik. Özellikle yolda ki grup sürüşümüzde hiçbir kopma yaşamadan gayet disiplinli bir şekilde rota planımızı uyguladık. Yeni arkadaşlarla tanışmak ve daha kapsamlı organizasyonlara katılmak için şimdiden can atıyorum. O gün erkenden ayrılmak zorundaydım ve Anatolia'ya giden gruba iştirak edemedim. Kısmetse bir başka sefere.

Motorum Çinli Ama Ben Çinli Değilim.....