Tekil Mesaj Gösterimi
Eski
  (#46)
kamberhan

kamberhan - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: CBR 1000 RR FIREBLADE REPSOL
Kan Grubu: AB Rh+
20-11-2006, 21:34 PM

arkadaşlarım canım dostlarım nereden başlıyacağımı bilemiyorum ama hala ben oynuyorum diskodaki gibi duramıyorum biri beni durdursuuun! neyse sercan kardeşim herşey için ellerine sağlık yük olduysak kusura bakma! seni akşam bardan soora denize atacaktım ama elimden aldılar bana da fazla bulaşma ters adamımdırvalla ne o transparan tişörtüne bakarım ne de gözünün yaşına! işin şakası bi yana tercümanlık yaptığın belli bodrumlarda!diskoda hiç gözükmedin yanımızda göremedim seni hatta sordum millete ama yoktun.gördüm yalan sööleme arkada hatunlarla beraberdin peluş seni!içki şişede durduğu gibi durmuyo dimi?ümmet abi lafım sana sensiz gezilerin tadı çıkmaz bu lafları biz duymamış olalım.biz sana seviyoruzalicim seninde ellerine sağlık iyi koptuk çoştuk çoşturduk herkesi.ne diyim ya başka anlatılmaz ki yaşanır bunlar...bi daha ki sefere getirecem makineyi kopacam o ne yoldu öyle yaaaaa nasıl içim gitti bi bilseniz abi resmen kontak oldum ama sağolsun erkut kardeşimin repsol de fena uzamıyor hani helal olsun 2 kişiye gıkını bile çıkarmadı makine.eeee honda olsun repsol olsun çamurdan olsun her zaman derimşule ablacım kusura bakma telafi edeceğim bir gün ayaklarını yerden keseceğim motorla volkan kardeşim sana ayrıca teşekkür ederim 80 kiloluk bi herifi arkana aldın gidemedik ama nasip değilmiş yinede düşünmen yeterdi.yolda aklım hep sende kaldı ama sağolsun hakan abimiz imdadına yetişti.elleri dert görmesin onunda.herkese herşey için çok teşekkürler sercan tekrardan sana ayrıca teşekkürler görüşmek üzere.HER ZAMAN HER YERDE EN BÜYÜK İZMİR MT!!!

KARANLIĞA KÜFREDECEĞİNE KALKTA BİR MUM YAK