Tekil Mesaj Gösterimi
Eski
  (#1)
MrCool

MrCool - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: Suzuki LS 650 Savage / Kawasaki ZX-9R / Yamaha 600 Fazer
Kan Grubu: O Rh+
19-11-2006, 22:06 PM

Giderken 2 tane mola dahil olmak üzere 150 km'yi 4 saatte aldık. Bu da 37.5 km/saat ortalama hız yapar . Dönüşte karanlığa kalmamak ve güneşin ısıtması altında gitmek amacıyla biraz daha erken yola çıkmaya karar verdim. Manisa grubuyla birlikte döndüm. 14:30'da Ayvalık-Cunda Adası'ndaydım, 16:50'de ise İzmir-Bornova-Manavkuyu'da evdeydim. Yani 2:20 saat sürdü dönüş yolculuğum. Tek mola verdik, o da 10 dakika falandı. Molada termal pantalonumu (kayak pantalonu) giydim ve benzin aldım.

Vee işte beklenen video (47.51 MB) ve fotoğraflar. Fotoğraflarda içki gözükmektedir, ancak hiç kimse ne akşam ne de gündüz alkollü olarak sürüş yapmamıştır. Zaten bazı arkadaşlarımız her ihtimale karşı motorların anahtarlarını toplayarak zaptetmişlerdir.

belifeless: Dönüş yolunda benimle (Mecit'le birlikte olan diğer motorcu) ilgili çektiğin bütün fotoğrafları isterim. Kendimi sürüş anında çok merak ediyorum. Ne varsa gönderirsen ya da siteye upload edersen sevinirim.

Videoyu seyretmek için:
http://www.youtube.com/watch?v=8vz6PMLALhI

Otelde yemeğin hazırlanmasını sahilde bekledik. Deniz çok ılıktı, rahatca girilebilinirdi:

Fotoğrafçılar için bilgi: Bu alttaki 3 fotoğrafı çekmek için f/2.8 enstanede ve 400 ISO'da objektifi 16 sn açık tuttum. Tabii sonrasında da biraz oynadım. Aslında çok karanlık bir ortamdı:

Yıldızları görmek için yapacağınız tek şey havaya bakmaktı:

Hele şükür yemek hazırlanmış:

Kapalı ortamda bizi karbon monoksit ile zehirlemeye çalışan bir ikili:

Ve müzik başladı:

Biz içerdeyken, dışarıda bizi bekleyen motosikletlerimiz:

Şimdi de lazer ışıklarını seyretme zamanı geldi:

Panoramik manzaralar:

Ayvalık motorcuları:

Cunda Adası'nda çay içerken:

Ne ekersen onu biçersin