|
16 ay aralıksız. -
12-11-2006, 00:13 AM
16 ay önce motosikletimi aldım 15.500 km yaptım geçen sene kışta karda dahi kullandım. şükürler olsun ki çiziğim bile yok. Ve ilk defa geçen kış soğuktan hastalanmadım. trafikte geçen zamanıma acırdım. Şimdi motosiklet kullanmayanların trafikte harcadıkları zamana acıyorum. uykularında veya sevdiklerinin yanında geçirecekleri zamanı trafikte boşa harcanan benzin ve debriyaj balatası kokusu ile geçiriyorlar. p.tesi sabahı kim arabası ile kadıköy-fulya arasını 25 dk. da katedebilir? Cuma günü saat 18:00'de 25 dk.da karaköyden göztepe ye gidebilir. sadece motosikleti olanlar. Ben bu kervana kardeşimi de kattım ve her gün hayır duasını alıyorum. sefaköy-taksim arasını sadece 40 dk. da alıyor. daha önce ise 2.5 saatte katediyordu. günde 4 saatten ayda 100 saati yani 4 gününü evinde hanımının yaptığı çayını yudumlayarak geciriyor.
sonuç olararak ne yapıyoruz. motosikleti olmayan bir motosiklet alıyor, olan ise havalara bakmadan motosikletini kullanmaya başlıyor. Bizede hayır dualarını almak kalıyor. En karlı biziz. Sağlıcakla kalın.
|