Tekil Mesaj Gösterimi
Eski
  (#88)
necdet

necdet - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: honda cbr1100xx süperblackbird
Kan Grubu: A Rh+
18-09-2006, 18:57 PM

Alıntı:
baba müslüm´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Belki okuyanlarınız hatırlar, 2 ay önce Düzceye mahkeme için gitmiştim, takım elbisenin altını giydim ceketide güzelce sarıp torbaya koydum tabi gravatıda, korumalar mont falan herşey mükemmel, zevkini çıkara çıkara gidiyorum, hava güzel börtü böcek harika bir sürüş, derken Adapazarını geçtim hava kapadı, ve Düzce gişelerine 5 km kala bir yağmur neye uğradığımı şaşırdım, allahtan motorda deri bir başka mont vardı hemen onu giydim, düzce gişelerinden çıktım, biraz sonra benzinim bitti, iyi bir benzinci bulurum diye benzin almayı sallamıştım, motoru o yağmurda 3 km ittim, yanımdan geçen Düzce motorlarının hiçbiri durmadı neyse benzinci buldum ve sonra adliyeye girdim motoru binanin saçak altına çektim pencere camlarının önünde üstümü değiştirmeye başladım, allahtan bizim regallerin bagajları korumalı su geçirmiyor, elbisenin ceketini giydim gravatımı taktım, pantalondan şarıl şarıl su akarak içeri girdim, ve mübaşir beni çağırdı, mahkeme salonuna girdim ama herkes bana bakıp gülüyor, meğer benim elbiselerimi değiştirdiğim cam bizim mahkeme salonunun camıymış, hakim dahil herkes gülüyor,sonunda mahkeme bitti ama hakim İstanbuldan motorlamı geldiniz dedi, bende evet dedim yahu bu nasıl motor taaa İstanbuldan geldin dedi, beraber motora baktık biraz muhabbet edip ayrıldık, yağmur devam ediyor, ben aldırmadım aynı şekilde takım elbisenin üstüne deri montu giydim, ver gazı otoban, Adapazarında yağmur kesildi, ben yine devam ama bir müddet sonra acaip üşümeye başladım ıslak elbise rüzgar vurunca buz dolabına girmişsin gibi yapıyor, durdum bi yerde biraz kuruduktan sonra yola devam ettim ama çok heyecanlı ve zevkliydi, yağmurların yağmasını bekliyorum uzun yola çıkacağım.
evt abi bende süper zevk alıyorum yağmurlu havalarda ama ona göre giyinmen gerekir