Tekil Mesaj Gösterimi
Eski
  (#36)
lords

Çevrimdışı (offline)
15-09-2006, 15:54 PM

Alıntı:
guclumotor´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
ben hiç bi motor iyi demiyorum kardeşim çin motoru deilmi hepsi adi benim sattığım motor suzuki asya gibi 10 tanesini satın alır adi adi malları türkiyeye getirdiler sonra çekildiler kardeşim bura türkiye biz neler gördük neler cavit çağlarlar ve bunun gibi bi sürü olay allah asyanında mondialinde cazasını versin nediyim gidip çinin en dandik en ucuz motorlarını getiriyolar bunun yanında regal raptorda var dimi işte asya motor işini çok ii biliyo ben bütün olanları biliyorum el değişti uzun lafın kısası bu isim belki değişmedi ama sahipleri değişti bunu açıklamak bu kadar mı zor
madem begenmiosun sen getir o zaman cinden...ayrica biraz kafanı calıstırmalısın...fabrika acılıo...bu turkiyenin gerilemesimi demek?

Alıntı:
doganay´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
ilginç, asya motor kendi adıyla ilgili maillere hemen cevap vermiş ama ben bir asya sahibi olarak şikayetimle ilgili 2 mail atmama rağrem 10 gündür hiç bir cevap gelmedi. acep nedendir yoksa burası muş yolu yokuşmu (bu arada muş un muş değilde huş olduğunu anlamışsınızdır )
ayrica sana da cvp vermek istiyorum...demişsinki "şikayetime cvp vermiolar".senin gibi herkes orayı mesgul ederse ne olacagını tahmin ediyormusun.senin muhatabın bence motoru aldıgın bayi olmalı...

Konu lords tarafından (15-09-2006 Saat 15:57 PM ) de değiştirilmiştir.. Sebep: Mesajlar birleştirildi. Flood koruması.