Tekil Mesaj Gösterimi
Eski
  (#27)
forrap
O Şimdi Asker

forrap - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Kan Grubu: A Rh-
06-09-2006, 18:44 PM

Alıntı:
guclumotor´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
bura türkiye ya hep laf laf batmamışsa o zaman damla oto hemen çelik motora döndü bu türkün kurnazlığından baska bişi deil adam bal gibi motoru sattı şimdi orta da kimse yok boşuna mail filan göstermeyin uzel motor gibi sattı motoru ortada şu anda bi yetkilisi yok yani bunlşar boş laflar ne yapalım çekicez artık bu milleti
Sen hangi motosikleti satıyosun hadi adresini de ver de amacını direkt olarak yansıt.İsminden de belli zaten...Ben daha dün anamerkezi arayıp İzmirdeki yeni servisin nerede olduğunu sordum(eskisi kapanmış),onlarda bana şimdi Bornova ve Karşıyakada servislerinin olduğunu söylediler,adres telefon vs. herşeyi de verdiler.Yani öyle hemen kaçma vs. gibi bir durum söz konusu değil,ama sizide çok iyi anlıyorum ki bişeyi kötülemek işinize geliyor,ortada yetkilisinin olmadığını nerden çıkardın acaba diyeceğim ama gerek yok,amaç belli zaten.Sende haklısın çekicez artık senin gibileri yapacak birşey yok...
Eğer çok istersen ara ve görüşlerini Anamerkezdekilere de aktar.Yetkili birinin olmadığını onlara da ilet...
FABRİKA & DAĞITIM
Cabılık Mevkii Dallıca Köyü Nazilli / Türkiye
Tel: 0 256 316 23 22 – 0 256 316 23 23
Fax: 0 256 316 23 24

bilgiislem@asyamotor.com