birkaç resimde ben ekleyim dedim.
21/7/2006 cuma akşamı tribu cafeye uğradım ve arkadaşlarla tanıştım. daha önceki arslanköy gezisine katılmıştım ve arslanköy gezisindede olmayan, gelemeyen arkadaşlarla tanıştım. pazargünü için erdemli avgadı yaylasına (köy) gitmeyi kararlaştırdık. gece eve döndüm kimsecikler yok. çoluk çocuk yayladalar. ben biçare mersinde yanıyorum. ertesi gün cumartesi günü kaltım. ev bomboş bi ben bi tv bide bilgisayar. diğer herşey cansız, sıcaktan mayışmış bi biçimde. aklıma oğullarım geldi. özlemiştim.1 haftadır görmüyordum. gitsemmi gitmesemmi diye düşünürken bi tlf. geldi. eşim. gelsene çocuklar seni soruyor, özlemişler...... tabi bende dünden razı ne yapıyım sanki ben özlemedim. hemen hazırlıklarımı yapıp kırmızı şimşeğimi çıkardım ve yola düştüm. cumartesi günü saat 15 cıvarı
yola çıktığımda km.
ve kırmızı şimşek im
cemilli köyü çıkışında ufak bi ihtiyaç molası mola.
kuzucubelen köyüne gelmeden sisler içerisinde görülen mersin e tepeden son bi bakış
yola devam 1 saatlik yolculuktan sonra yaylamın tabelası gözüküyor. tabii benide bi sevinç kapladı. oğullarımı görecem.
buda yaylaya uzaktan bi bakış eve ulaşmak için 1 km lik daha tırmanış var. rakım 1400m cıvarı hava kapalı bulutlu, hafif sisli. yağmur yağdı yağacak.
ve oğullarım kırmızı şimşeğimin sesini duymuşlar koşarak karşıladılar. hasret giderme faslı bitti. ve dinlenmeye çektim. tabii çocuklardan rahat yok. birazda motosikletimle hasret giderdiler. sonra temizlik faslı.
bu arada km
tabi muhabbete doyum olmuyor. kolaymı 1 haftalık hasret. gece 1 cıvarı yattım. ertesi günü 23/07/2006 sabah saat 7 de ayaktayım. ufak bi kahvaltı faslından sonra 8 cıvarı tekrar yolculuk başlıyor. malum arkadaşlarla buluşup avgadı yaylasına çıkılacak. yola çıkmadan bi poz daha vereyim. nolur nolmaz. belki ilerde artis falan oluruz.
ve saat 9 cıvarı toplanma yerindeyim. kimse yok. allah allah acaba proğrammı değişti. (malum yayla mahrumiyet yeri tlf dahi çekmiyor). diye düşünürken pc kerim ve artçısı cuma (cuma ismine umarım kızmaz). birkaç tlf.görüşmesinden sonra ekip belli oldu. 3 motosiklet 4 yolcu. yola koyulduk ve bundan sonrası malum. kerim kardeşim yukarıda anlatmış. bendeki diğer birkaç fotoyuda ekliyim.
çağrı hocayada bak hele serini bulmuş
buda ayran su çay faslımız
eee ayran içilirde ayrı düşülmezmi
tabelaya bakalım göbek atalım derler ya. çevreye bak. ne varki neyi koruyacaksın???
köylü kadınlarımız gerçekten çok çalışkan. buda el emeği göz nuru.
eve döndüğümde kırmızı şimşeğimin km si
diğer gezilerde görüşmek umuduyle.
bu arad başkan hala istanbulda napıyon dön artık ya
tüm mersin mt ye sevgiler.