Tekil Mesaj Gösterimi
Eski
  (#18)
viper_1

viper_1 - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
20-07-2006, 00:56 AM

Arkadaşlar , bizler sibemol (eren) ve viper_1 (volkan) olarak motorize26 grubunu kurduk.
(bu arada grup aynı zamanda MT-Eskişehir grubudur)
Grubumuz kurulduğunda gerçekten çok şeyler ümit etmiştik.

Daha sonra , gruba yeni katılan arkadaşlar da oldu.
kanunisultan , umut_utu , muratd , macrol500 , argento ...

Hep beraber , sürekli bir şeyler yapma amacındaydık.İyi kötü birkaç güzel gezimiz oldu.
Daha kış ayı içindeyken , yaz tatili için planlar yapılmaya başlandı.
Şuraya gidilir , buraya gidilir , şu yapılır , bu yapılır diye birçok vaadlerde bulunuldu.

Fakat ne gariptir ki , yaz tatilinin ilk günü , habersiz , sessiz sedasız birkaç arkadaşım , memleketine gitti.
Tabiki onun doğal hakkı memleketine gitmek ama Eskişehirli arkadaşlarımı yakalarım diye heveslendim.

Burada kalan Eskişehirli arkadaşlarım da , birden kayboldu gitti.

Hepiniz hatırlarsınız ki , 2 defa toplantı düzenlendi , 1 defa şehir içinde buluşma düzenlendi , KİM GELDİ , KAÇ KİŞİ GELDİ ? (Gelen arkadaşlarıma sonsuz teşekkür ederim.)

Bu toplantılara çağırdığım hangi arkadaşım ben müsaitim dedi? Toplantı , keyfi yapılan birşey değildir.
Ben toplantıda Kütahya'ya gideriz , şu zaman gideriz , bu zaman gideriz diye çok defa konuşmak istedim ama nafile...

Siteye özellikle mesaj atan arkadaşlarıma , kardeşlerime ,
Neredesin : Şuradayım ...
Neredesin : Buradayım ...

Ama hanginiz bana destek çıktı?

Ben grup veya üye toplamak amacıyla çok uğraştım ama abicim bu iş sokaktan adam toplamakla olmaz ki ! Biraz istek olacak. Hem mevcut üyeleri bile bulamaz hale geldim...

2 defa çağırdığımda şehir dışında olan arkadaşları , bu sefer de şehir dışında olduklarını göz önüne alarak , çağırmamaya karar verdim.

Ben de baktım her defasında çağırınca , gelen olmuyor.

Bu sefer az sayı ile ve sessizce gitmeye karar verdim.Amacım , sizlerin tepkilerini ölçmekti!

BU SEFER DE ÇAĞIRSAYDIM , MUTLAKA BİR BAHANE BULUNACAKTI !

(Şimdi de gruplaşma oldu , grup dağılıyor , gibi söylentiler çıktı.
Herkese sonsuz Teşekkürler.)

Motorize26 grubu , MT-Eskişehir grubu dağılmadı.Kimse biryere gitmiyor , bırakmam.
Ben hiçbir konuda hata yaptığımı düşünmüyorum , hatta tam tersine ; kırıldığımı düşünüyorum.
Buradan bir ricam daha var , olgun site üyeleri lütfen , yorumlarınızı buraya iletin.

Motosiklet.Net Yönetimi ve Üyelerine Saygılar viper_1
(Volkan AKAN)

Volkan, CBF