Alıntı:
|
stunc63´isimli üyeden Alıntı
slm arkadaşlar
gezi notlarınızı ve resimleri hayranlıkla okudum ve seyrettim.
aranızda olmak isterdim, fakat evli olmam ve 2 tane oğlum olması (4 ve 14 yaşlarında) hafta sonlarında yapacağım çook şeyleri yapamadığımın tatlı nedenleri. malum hafta içi çalışıp hafta sonlarını o'nlara ayırmak zorunda kalıyorum. daha nice kazasız belasız gezilere
selamlar.
|
stunc, bize katılman için motosiklet şart değil değişik yaş gruplarından aynı frekanslarda yaşayan insanlarız, motosikleti olmayan da var arabasıyla gelende yada sadece beraber olmak isteyende...
ailenlede gelebilirsin, ozaman bizde uygun biyerlere gideriz daha yakın yada rahat edebileceğiniz.bu arada grubumuzda lise 1 e giden arkadaşımız bile var..
Alıntı:
|
gazman´isimli üyeden Alıntı
Arkadaslar Ne Guzel Eglenmissiniz..iyi Hersey Guzel Hosta..ben Suna Karsiyim..bilmem Belki Bana Katilmazsiniz..yiyorsunuz Iciyorsunuz.iyi Guzel Ama Ickiyi Iciyorsunuz Ondan Sonrada Ayni Gun Basiyorsunuz Marsa Sizce Bu Dogru Bi Davranismi..bence Motora Yeni Baslayan Arkadaslar Icin Hicte Iyi Bir Ornek Degil..herkese Iyi Eglenceler.. 
|
GAZman tavsiyelerin için ,bizi düşündüğün için çok teşekkürler ,alkol sorunu vardı ama biz alkol olayını hallettik...Grup toplantısı sırasında asla alkol almıyoruz ama gezilerde izin var, bu da sınırsız bir izin değil tabi, 1-2 bira yı hoşgörüyoruz.