Tekil Mesaj Gösterimi
Eski
  (#2)
halukbaris

halukbaris - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: Honda CR250R 62hp lik canavar
12-06-2006, 14:24 PM

Merhaba arkadasım bu yazını gerçekten baştan sona soluk almadan okudum bu konuda çok haklısın bende motocross cuyum 14yasında XLR125 gibi enduro sayılacak bir modelle basladım ama o motorla bile 16m atlamakta ve bir çok motoru geçmekte fakat düzlükte gaz açamadıgım için geçilmekteydim. Şu anda 16yaşındayım CR250R motorum var ve istedigim her seyi kolayca basara biliyorym bu motorumla henüz profesyonel yarışmaya katılmadım ama yine aynı yarışmacılarla aramızda yaptıgımız yarışlarda gayet başarılı idim tek şikayetim var oda senin anlattıgın konu genç arkadaslarımız çok az hatta benim arkadaslarımın ailesi benim yaptıgım sıradışı sporları duyunca çok korkuyorlar. Ama ben mümkün olabildigince fazla arkadasıma ve onların ailesine bu sporu aşılamaya çalışmaktayım örn: Bizim okuldaki fizik ögretmenimizin ogluda sınıf arkadasımız ve benimle bir kaç kere motora binince çok sevdi ve babası öğretmen maasına ragmen arkadasıma uygun motor bulmaya çalışmak. Umarım kısa zaman içinde bunun gibi örnekler artıcak ve yarışmalarda 20yaş altı sporcuları görücez zaten 25yaşı geçen sporcuların çogu tehlike almayıp atlamıyorlar bile bu yüzdendirki ülkemizdeki motocross yarışmaları çok yavaş geçmektedir. Gençlerin artması dilegi ile senin bu duyarlı tutumuna tüm motocross cular olarak çok tesekkür ederim.