Tekil Mesaj Gösterimi
Eski
  (#9)
bur-k@

bur-k@ - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: tam cıbır 125 alcaktı ..üniden dolayı önü kesildi
Kan Grubu: B Rh+
Thumbs down çelik-kangda motosiklet alırken bir daha düşünün...... - 19-05-2006, 13:11 PM

1- akü bitik olduğu için ayak marşından çalıştırılan motorumun son dişlisi aşınmış ve orta sıklıkta takılı kalıyordu..

aldık araba tutuk servise götürdük motoru sökülüp yeniden takıldı ve 1 ay sonra gine tekrarladı o zmanda manisa da idim neyse söküp kendim taktım ve yoluma devam ettim. servise bir daha götürdüm yapılan çözüme bakın. kaynak yaptı herif. bak ahanda emniyet puntası attım bu teknoloji honda da var bir tek kaynak 15 ytl tuttu 5 ytl de işçilik ver bakalım 20 ytl
-abi bende 5 ytl var al sen bunu kalanını sonra veririim
-hadi bu seferlik böyle olsun!!

daha sonra sele söküldü takılırken vidası konulan yer kırıldı yağışlı havalarda bagajı sel götürür içi hep çamur olurdu

evet daha sonra uyduduruk şekilde takılan sele bir kasismiydi yoksa 2 kişi bindik diyemi neyse işte böyle çatlattı depo yerini

daha sonra ise arkaya kadar ilerledi yolda zangırdıyo bazen

ve sonu böyler oldu

beni yolda bırakan buji 2 defa ölüm tehlikesi atlattım tabi servis gelmedi mecbur bir motor servisine gittim ve bujü kablosunun yerinden cıktığını öğrendim....
buji bu hale 2000 km de geldi. garantiden değişmedi.... aldım verdim parasını bizim servis değiştirdi bujiyi para ile ..

herşeyi yapmasına rağmen bir türlü düzelmeyen ve yolda giderken bozulan aynlar servise götürdüğümde çizdirilen aynı zmanda

evet motor su an yatmakta ve 3300 km de krank mili dağılmış olduğu için

evet ilk servise ne zman gitmişiz

halbuki ben arızlardan dolayı ayda bir servis yolu tutuyorum
evet bir daha ki bakım ne zamanmış?

4500 km imiş deme daha km 3280 ???
evet garantiyi bozan yağ lan ne var 1 defa kendi yağımı değiştirmişimm
bunu da ustaya söyledim ve seviyesine de baktırdım

şimdi ne yapmalıyım unutmadan resim cekemyi unutmusum orta sehbayı tutan milinin somunu cıkmıs oraya ise bir çözüm bulundu aklınız kaçar 1 adet tel alıp oraya bağladı bak taş gibi sapa sağlam oldu dedi
akü değişti orjinal aküsü hep bitikti.....
arka lambası yanmıyor su an vaktim yok denilip sonraya bırakıldı....
ve çelik motoru aradığımda bana
-"ben size mi yoksa servise mi inanayım " cümlesi beni tav eden nokta oldu
SAKIN HA SAKIN ÇELİK-KANGDA MOTOR ALMAYINNNN

Konu BBRR tarafından (03-06-2006 Saat 19:41 PM ) de değiştirilmiştir..

ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK