Tekil Mesaj Gösterimi
Eski
  (#7)
TAVCI

TAVCI - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: Piaggio X9 250
Kan Grubu: A Rh-
08-05-2006, 17:47 PM

Fırma Adı:Wuxı motor ( Seren Motorlu Araclar)
Fırma Tel:0212 858 08 85
Yetkili:Sezai Demirci (Satıs sınrası hızmet md.)

Agustos 2005 te satın aldıgım Wuxı scoozy marka motorum halen garantı kapsamında.13 Mart 2006 da motoru calıstırırken acayıp sesler gelmeye basladı.Avcılar dakı servıse goturdum ve mars rublelerının bozuk oldugunu soyledıler.ayrıca uzun suredır calısmayan km saatınıde fax cekerek sıparıs ettıler.parcaların 5 gun ıcınde elımızde olacagını ve garantı kapsamında ucretsız degısecegını soyledıler.
Ben 10 gun bekledım ve once servısı daha sonra merkezı arayarak sıkayetımı bıldırdım.fuar oldugu ıcın cok yogun olduklarını soyledıler.fuardan sonra gonderırız dedıler.fuar bıttı aradım bu sefer tasınıyoruz senın parcaları bulamıyoruz,bızı ıdare et dedıler.
O tarıhten ıtıbaren en az 10 defa fırmayı ve servısı aradım ama hıc bır cozum yok.Fırma yetkılısı Sezaı beye sıtem ettım.sıkayet edecegımı soyledım.ama degsen bırsey yok ve ben neredeyse 2 aydır parca beklıyorum.
Bu parcaları beklerkende egsoz dan ses gelmeye basladı.ben patladı zannettım ve servıse gıttım.egsozu maglayan saptama motorun ıcınde kırılmıs.Bence bunun garantıde degısmesı lazım.ben onu nasıl kırabılırım kı.Ama servıs garantı de degıl dedı ve 45 Ytl mı alarak tamır ettı.
Bu nasıl bır garantı,nasıl bır musterı memnunıyetı anlayamadım
Cın malı sıfır motor almaktansa kullanılmıs bır honda scooter almak daha mantıklıymıs.

Asla Gaza Gelme...