Tekil Mesaj Gösterimi
Eski
  (#5)
BBRR
Süper Moderatör

BBRR - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: HYOSUNG RX125
Kan Grubu: A Rh+
05-05-2006, 11:51 AM

Konu ile ilgili olarak firmaya atılan maile Samura motor tarafından cevap verilmiştir..

Alıntı:
Sayın Barış ŞUŞUT

Samura Motor dan GIVI Marka çanta aldığı ve aldığı çantanın stop ışığı monte edilmediği ve çalıştırılmasını talep ettiği "0 km" motor çalıştırılmadığı gerekçesi ile şikayette bulunan adı bilinemeyen müşterimizin şikayetinin vicdan sınırlarını zorladığını ifade etmek istiyorum.

Fuar öncesinde ve fuar sonrasında ve özellikle bu yılki fuarın sonrasında,herkesçe malum ÖTV artışı nedeni ile yaşanan çok olağan dışı talep ve bu talep sonucunda çok kısıtlı bir zaman dilimi içinde teslim edilmesi gereken motorlar normal iş akışı içindeki hizmet önceliklerimizde birtakım değişiklikler yapmamızı gerektirmiştir.

Kaldıki Rutin çalışma döneminde bile randevulu çalıştığımız düşünülürse, böyle olağan dışı bir dönemde müşterimizin firmamızdan aldığı çantaya kendisi geldiği anda "stop ışığını" monte edememiş olmak müşteriye saygısızlık olarak algılanmamalıdır.

Yine tüm motosiklet kullanıcılarının bildiği gibi Show-Room'larda bulunan veya serviste sandıktan çıkarılarak montajları yapılan motorların aküleri bağlı değildir ve benzinleri yoktur.Bu işlemler motor satıldıktan sonra yapılmaktadır.Dolayısı ile her istenildiğinde istenilen motorun çalıştırılması mümkün değildir.

Ben "servisin girişinde odası olan bey" olarak, 1974 senesinden beri uluslararası firmaların satış ve servis organizasyonlarında yönetim kademelerinde, bu firmaların hizmet standardını gözeterek çalışmış, müşteri memnuniyetinin ne anlama geldiğini bilen bir insanım.

Bu tür platformlarda, objektif olma kaygısı taşımadan,nezaket ve usluptan yoksun olarak kişilerin ve kurumların fütursuzca karalanabilmesini doğru bulmadığımı, moderatörlerin bu tür konularda daha çok hassasiyet göstermelerinin gerekli olduğunu belirtmek istiyorum.

Saygılarımla

Ömer SİLE

Konu BBRR tarafından (05-05-2006 Saat 18:33 PM ) de değiştirilmiştir.. Sebep: Flood Koruması Mesajlar Birleştirildi.

En iyi motorcu torununu motorunun arkasına alıp dolaştıracak kadar yaşayan motorcudur.
Kötü motorcular bu günleri asla göremez.