Konu: [Adana - MT]
Tekil Mesaj Gösterimi
Eski
  (#94)
ael320

ael320 - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: 2008 Hayabusa
04-05-2006, 22:58 PM

Alıntı:
ilteremre´isimli üyeden Alıntı
merhaba arkadaşlar.
bende adana da oturuyorum.
motorsikletim jinlun 250 cc.
sizlerle tanışmak, kulübe üye olmak ve tüm aktivitelerde sizlerle olmaktan mutluluk duyarım. bana bu konuda yardımcı olabilirseniz sevinirim. kılıçbalığı nicki olan Yusuf abi ile bağlantı kurmamı söylediler buradaki arkadaşlar. yusuf abi ben seni bulamıyorum ama sen beni bulursan sevinirim.
sevgiler tüm motorcu dostlara ve adanalı motorcu arkadaşlara...
Emre İLTER
emre birader kılıç abim hergün akşam kulüpte atla bir akşam gel genelde 9 gibi hepimiz kulübe bir uğrarız sende gelirsen tanışır anlaşırız kendine ve motoruna iyi davran sevgiler

Alıntı:
benkaan´isimli üyeden Alıntı
dün adanadaydım iş için. numune hastanesi civarında o kawasaki 2000 i gördüm ama motoru süren,boğsaktaki hondayı süren bandanalı abiydi.kafamla selam verdim oda bana selam verdi.ben durdum oda motorla benim tarafa doğru geldi. sanki yavaşlar gibi oldu ama yanımdan pat pat pat sesleriyle uzaklaştı ben o motora binmek istiyorum yaaaa...
eğer boğsaktaki süren abi olsaydı;bana söz vermişti artçı yapıcaktı beni ama o değildiiii... s.o.s adanalı abilerim bi kere biniim şu motora
amanin birader o acıktım akif abi ya arkasına binipte akıllı kalan olmadı şimdiye kadar sen ne istediğinin farkında değilsin adanaya gelince kulübe uğra yanına gidelim beraber

Konu ael320 tarafından (04-05-2006 Saat 23:05 PM ) de değiştirilmiştir.. Sebep: Flood Koruması Mesajlar Birleştirildi.