Tekil Mesaj Gösterimi
Eski
  (#2)
crato

crato - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: Honda VFR 800
04-05-2006, 13:31 PM

Firma : Özen Motor
yaklaşık bir ay önce (25.03.06) kızıltoprak özen motordan bir adet rev'it marka motosiklet montu aldım (€175)
kullandığım bir ay içerisinde ne düştüm ne de başka bir şekilde monta zarar verecek birşey yaşadım. ama montun dirsek korumalarının olduğu yerdeki kumaş her iki kolda da aşırı derecede aşındı. ve kol uçlarında bulunan fermuarın kenarları tek bir kolda tüylendi (aynı triko kazaklardaki gibi)
25.04.06 tarihinde montu aldığım bayiye gittim ve şikayetimi bildirdim. bana verilen cevap bu kumaşın özelliğinin böyle olduğuydu ama istersem montumu kendilerine inceleme için bırakabileceğimi, istoç merkez'e göndereceklerini ve bunun yaklaşık bir hafta süreceğini söylediler.
29.04.06 tarihinde gittim ve montumu kendilerine teslim ettim. montumu teslim ederken baya bir süredir özen motorda çalıştığını bildiğim Vedat Bey bana montumun "parasına göre" olduğunu ve polyesterli kumaştan yapıldığı için bunun normal olduğunu söyledi! Bir de tavsiyede bulundu ki tüyleri çakmakla yakacakmışım.
dün montun incelemesinin bittiğini ve gelip alabileceğimi söylediler. montu teslim almak için gittim. yen uçlarındaki tüyleri yakmışlar (her ne hikmetse tek bir kolda var bu tüylenme) dirsekler için yapacakları birşeyleri olmadığı söylediler. montu yanıma kanıt olarak aldığımı söyleyerek firmadan ayrıldım.
sikayetvar.com'a yazdım, bugün tüketici derneğini arayacağım ve rev'it genel merkeze mail atacağım.
özen motor'dan hiçbirşey çıkacağını sanmıyorum. montu satarken 13-14 yaşında çocukların ilgilendiği özen motor bir de üstüne sanki işporta malı satın almışım gibi davrandı.

bakalım zaman ne gösterecek.

montun fotoğrafı ektedir.

web: www.ozenmotor.com
e-mail: info@ozenmotor.com

Kızıltoprak Mağaza
Bağdat Cad. No: 14/8 Özen Apt. Altı Kızıltoprak/İstanbul
Tel: (0216) 550 65 01 (pbx) Faks: (0216) 550 65 03

İstoç Mağaza
İstoç Toptancılar Çarşısı 6.Ada No:1 Bağcılar/İstanbul
Tel: (0212) 659 41 42 (pbx) Faks: (0212) 659 41 57

şimdi Tüketici Koruma Derneği İl Hakem Heyeti'ne Özen Motor'u CC'ye ekleyerek mail attım.

Konu crato tarafından (04-05-2006 Saat 15:22 PM ) de değiştirilmiştir.. Sebep: fotoğraf ekleme

ben, kestiğin her tırnakla beraber yüreğimden kopan parçayım.