Alıntı:
|
mkcelikkol´isimli üyeden Alıntı
herkese selamlar,
benzer bir uygulama Adana'da da mevcut. Gecen yazdan beri Ataturk Cad, ve Gazipasa Bulv na motosiklet girisi yasak.
eger bizler motor kullanırken diger insanlari (trafikteki diger araclari, yayalari, mahal sakinlerini vb.) rahatsiz edersek;
motosikletcilerden rahatsiz olacak insan sayisi artip sikayetker cogalacaktir.
Bu durumda bizlere karsi bazi yaptirimlar uygulanacaktir.
örnek: bir supersport makine, ozelliklede eksozu modifiye edilmis olsun. suleyman demirel bulvarinda 1,2,3ncu viteslerde 10.000 devirde motoru bagittirirken cevre apartmanlarda oturan insanlarin hosuna mi gider yoksa rahatsiz olup sikayet mi ederler. ORNEKTEN DOLAYI KIMSE UZERINE BIRSEY ALINMASIN. KIMSEYI HEDEF TAHTASINA KOYDUGUM YADA ELESTIRDIGIM YOK! ADI UZERINDE ORNEK!!!
tamam motosiklet bir ozgurluk simgesi olabilir / olmalidir da,
fakat toplumu rahatsiz eden insanlari oyuncagi olmamalidir.
|
tespitin çok doğru birader evim süleyman demirelde modifiyeli ekzozum var ama bilki ekzozumu bu hafta kısıtlatıyorum plakamıda taktım diğer dostlarada aynı tavsiyelerde bulunuyorum inanın modifiyeler insanı tahrik ediyor hem çevreye hemde keseye zarar veriyor 2006 model motorumun debriyaj balatası sırf bu yüzden bitti lastiğimde 8000 km de iflas etti yani kısa vadede 1000ytl modifiyenin zararı herşeyim normal olsaydı tahminim en az 25000 km yi görürdüm isteyen dinler isteyen tecrübe eder