Tekil Mesaj Gösterimi
Eski
  (#1)
Skullhunter
Admin

Skullhunter - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: Desmodromic
Kan Grubu: A Rh+
Tek Teker Arif'den Çılgın Rekor Denemesi... - 29-09-2004, 17:38 PM

Guinnes Rekorlar kitabın'na girmeyi hedefleyen Razgatlıoğlu, motosiklete 10 kişi bindirerek 93 metre tek teker üzerinde gitmeyi deneyecek.

Tek Teker Arif lakabıyla tanınan Motosiklet Federasyonu'na bağlı Alanyalı sporcu Arif Razgatlıoğlu, Guinnes Rekorlar Kitabı'na girmeye hazırlanıyor. Motosiklete 10 kişi bindirecek olan Arif Razgatlıoğlu, tek teker üzerinde 92 metreden daha uzun gitmek için mücadele edecek. Motosiklet üzerinde 9 kişiyle tek teker üzerinde 92 metre giderek Guinnes Rekorlar Kitabı'na giren Amerikalı'nın rekorunu kırmak için çalışmalara başladığını söyleyen Arif Razgatlıoğlu, "Motosiklet Federasyonu Başkanı Bekir Yunus Uçar, rekor denemesi için bizzat müracaatı yaptı. İşviçre'den bize 25 Ekim tarihi verildi. Rekor denemesinin yapılacağı yer ise Ankara Hipodromu olacak. Daha önce bu rekoru kıran Amerikalı, 9 kişiyi motosiklete bindirerek 92 metre gitmiş. Ben ise 10 kişi bindirerek bu 92 metreyi geçmeyi hedefliyorum" dedi. Arif Razgatlıoğlu, çılgın rekor denemesi için şimdiden çalışmalarına başladı. Sık sık gün içinde idman yapan Razgatlıoğlu, "Alanyalı sporcu olarak Alanya ve Türkiye'nin ismini rekorlar kitabına yazdırmak benim için bir onur olacak" dedi.