Tekil Mesaj Gösterimi
Eski
  (#43)
Khutuck

Khutuck - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: 2.5 yıl mavi akbilden sonra CuBuF 150
Kan Grubu: B Rh+
21-02-2006, 22:33 PM

Bırak bu siyonist laflarını, çinde aylık 10$ alan adamla ayda 531ytl asgari para harcanan adamın maliyeti bir midir? Siyonistler mi yapıyor bunu?

Motora turbo uygulamanın maliyetini yaklaşık olarak biliyorum. Seri üretim turbo bir motor geliştirmenin maliyetini karşılamak için yapılması gereken üretim adedi ise yüksek. Piyasada satılan turbo kaç motor var? Turbo otomobil olarak sana verebileceğim örnekler de Subaru, Porsche ve Ferrari'lerle sınırlı, ki bu araçların en ucuzu 100 milyar. Ayrıca eğer turbo o kadar kullanışlı olsaydı GSXR'larda neden turbo yok?

Ekonominin ulusu falan yoktur, hangi mal parasının karşılığını daha iyi veriyorsa o tercih edilir. 35 milyara Anadol mu alırsın Mini Cooper mı? Amerika maliyet düşürmek için Türkiye'de otomobil fabrikası kurunca "pis emperyalistler" olur, üretilen Ford'lar amerikan malı olur; Kanuni maiyet düşürmek için Çin'de üertim yaparsa çin malı olur! Kanuni ticari bir şirket, ticari şirketlerin amacı da kar etmektir. Bir iş karlı değilse şirket o işe girmez, Kanuni de demek ki turbo motor üretmeyi karlı bulmadı.