Tekil Mesaj Gösterimi
Eski
  (#42)
motorcuq

motorcuq - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: 2005 model HONDA CBR 600 RR ve mondıal 150 zat
Kan Grubu: O Rh+
21-02-2006, 10:30 AM

arkadaşlar ben jawa yı kötü demiyorum omotor 80liyılların teknolejisi idi ama yıl 2006 artık insan oğlu teknoloji çagında diyorum bunlarla bizi kandırmasınlar dedik ama bazı arkadaşlar butip kandırmacalara inanmış gözüküyorlar tükiyede tasarım yapmak isteyen mühendislerin önüne konulan sionist oyunlar olmasaidi bizde biyere gelirdik demek istedim kafasıçalışan bi araç yapıyor yok olmaz kardeşim tirafikanununa uymaz diyorlar senin önünü kesiyorlar hazey türkün yapmışoldugu 3tekerli aracın trafikte gezmesi yasktı ama bu usta bunları yurtdışına satıyor oradaki tırafik deyilmi...bubirtane bir örnek taklit motorları bu ülkeye sokmak serbes çünki bunun bazı parababalarına faydası var .kendimiz yapalımda onabinelim ulus olarak diyoruz ama sen diyorsunki maliyetiçok çinde ucuz hazır alalım onların ekonomisini güçlendirelimdiyorsun bütün ülkeler yarışırken biz böyle bürokratik engellerle ugraşalım olmazmı ozaman senin teknik adamın gitsin amerika ingiliz vsaireye onlarıgeliştirsinolurmu bizde burada böyle boşu boşuna meyl atalım birbirimize turbo maliyeti çok diyorsun taktınmı hiç ben motor servisiyim gerekirse o dan turbolu motor dayaparım sandığın kadar pahalı deyil maliyeti varsa motorun gönder onada turboşaj modifiyeediyim ...