Tekil Mesaj Gösterimi
Eski
  (#25)
ulasturhan

ulasturhan - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: ZEALSUN ZS 200 GS
19-02-2006, 21:00 PM

Arkadaşlar ben gittim gördüm motor güsel boyutları gayet büyük neden bunu söylüyorum çünkü cbr125 altımda bisiklet gibi kalıyordu bu ise ölçülerine bakacak olursanız kawasaki ninja nın boyutlarına çok yakın teker kalınlığı okadar iyi değildir belki ama gövdesi doyurucu. teker kalınlığı ise cbr 125ten kat ve kat kalın sanıyorum kalın teker yola daha iyi tutunur bu nedenle yatışlardada hondadan iyi olacaktır ağırlığıda çok iyi kısaca bu paraya alınacak en güsel motordur bence hem yedek parçası ucuz hem servisi çok bi kötü yanını gördüm motorun arka sinyallerin takılı olduğu plastik sanıyorum biraz adi. zira adamlar indirirken kırmışlar bi sinyalini ama neticede plastik bu yapılacak bişey yok olaki böle bi durumla karşılaşırsan fazla maliyeti olacağını tahmin etmiyorum. motoru alırken bagaj kısmımıdır nedir orayı açınca grenajların birleştiği yerin normal olup olmadığına bi bakın derim ben soramadım çünkü gittiğim yerde motor yeni olduğu için bana net bilgi verecek birisi yoktu her neyse bu motoru ben herşeye rağmen alıcam mart 9unda yada 10unda motoru almış olucam çok hevesliyim inşallah o süre içerisinde hevesimi kıracak kimse olmaz. forumlarda 600 ve üstü motor kullananlar bunları beğenmiyorlar. ama onları ben geçmişlerini hatırlamayan kompleksli ve burunları havada insanlar olarak görüyorum(dalga geçerek motoru kötüleyenlerden bahsediyorum diğerleri alınmasın). aslında bunlardan alanlarla yada alacaklarla tanışmayıda isterim hepinize saygılar selamlar iyi günler...