Tekil Mesaj gösterimi
Alt
  (#4186)
gt81

Motosikleti: Honda Ses Dylan 150
Kan Grubu: O Rh+
30-12-2008, 00:55

Herkese selam,

Pasif olarak forumu takip ediyorum.Ben de bir dylan kullanıcısıyım.Sanırım mhyen'in motoru bende
Bir kaç sorum olacak.Çoğu sayfayı okumaya çalıştım ama oku oku bitmiyor.
Sorularım için aramaya başlayıp kendimi başka sayfalara dalmış buluyorum.Daha önceden sorulup cevaplandıysa affola.

Motor 5000 kmde 2008 model.Boyum 1.89.Benzini sürekli Shell'den alıyorum.

Kadıköy-Gebze arası 45-50 km yol yaptığım için rüzgardan rahatsız oluyorum.
Ön cam almak istiyorum ama hala karar veremedim.Bazı ilanlarda yazlık kışlık cam şeklinde görüyorum.Uzun ya da kısa olması mı yoksa başka birşey mi?
Uzun ya da kısa cam marka,kullanım açısından ne önerirsiniz? Bazen köprüden de geçiyorum.Hatta cam taktırmadan önce test etmek için çarşamba kar yağdığı gün de geçtim.Bu şeklide 70-80 km/h hız civarına çıktığımda yan rüzgarın etkisiyle zorlanmaya başladım.50 km/h civarında problemsizdi diyebilirim. Köprüden geçerken uzun cam büyük problem yaratır mı?
Kappa (ya da givinin?) elciklere kadar örten modeli en çok rağbet gören modeli sanırım?

Diğer bir sorunum bugün motoru çalıştırıp 5 dk kadar yol aldıktan sonra çalışır halde sağa çekip 3 dk lık bir telefon görüşmesi yapıp ardından devam ettim.200 mt sonra ışıklarda durdum ve kalkarken stop etti.Yerler ıslak olduğundan çok yavaş şekilde kalkmaya çalışmıştım.Rölanti devrim sanırım biraz düşük.Daha önceden baya bir yüksekti(miş serviste düşürdüler Bu biraz yakıt tüketimimi olumlu yönde etkiledi galiba)

Eski mesajlarda stop etme konusu karbüratör değişimine kadar gitmiş bu yüzden meraklandım.Rölanti devriyle alakalı olabilir mi?