Tekil Mesaj gösterimi
Alt
  (#4181)
-BSI-

-BSI- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Motosikleti: Dylan 150
Kan Grubu: O Rh+
29-12-2008, 21:45

Selamlar. Erol abi yakıt değeri gayet normal. Dylan o aralarda yakıyor doğrudur. Hondanın chopper tarzı motoruna gelince shadow var benim bildiğim. Dylandan sonra shadow da biraz yabancılık çekersin. En başta vitesli, oturma pozisyonu farklı, çok daha ağır ve 750 cc. En basit olarak örneğin çok az bir meğilde bile dursan geri geri gidemeyeceksin. Bunu düşünerek motorun yönünü ayarlamalısın. Bukadar yüksek hacimli chopper tarzı motor hiç kullanmadım ama onun tecrübesi bambaşkadır tahmin ediyorum. spor motorlar kadar seri değildir herhalde fakat torku çok yüksektir. Ben önce 250 sonra 500 sonra 750 kademe kademe git diyenlerden değilim. İmkanın varsa kendinede güveniyorsan bence alabilirsin. ama dediğim gibi dylandan çok farklı olacak herşeyiyle ve bu yüzden 4000-5000 km boyunca temkinli dikkatli kullanmalısın abi. Dylan gibi aralardan giderim, şu aradan hemen dönerim gibi olaylar olmaz.
Giyinme konusuna gelince benim bugüne kadar giydiğim nekadar eldiven varsa hiçbiri uzun süre soğuğa dayanamadı. Bu havada 45dk.-1 saat istersen zırh giyeyim yinede ellerim üşüdü. varsa şu eldiveni giy istersen sabaha kadar git kesinlikle elin üşümez dediğiniz bir eldiven söyleyin bizde alalım. ama çok pahalı olmasın.
  Okadar dengeli ki durunca ayaklarıma ihtiyaç duymuyorum..
  -BSI- - MSN üzeri Mesaj gönder