Tekil Mesaj Gösterimi
Eski
  (#248)
mterayes26

mterayes26 - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: KANUNİ DAVİDSON CARACAL 200 KIRMIZI ŞİMŞEK
Kan Grubu: A Rh+
03-09-2008, 02:14 AM

Alıntı:
Prometheus´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
çarpma anında bilincim açıktı, her saniyesini yaşadım ve her saniyesinde yerde yatanın ben olup olmadığımı düşündüm.

çevreden başına toplananlar, ambulansa taşıyanlar, ambulansın acı çığlığı, hastane acilinde sana bakan şaşkın suratlar vs.

çok kötüydü çook..
aynısını bende yasadım yerde sürüklenirken , allahım ya canımı al yada beni durdur demiştim kafamı yere vurmaktan ( kask tabıkı var ) gözlerimin artık kaymaya başladığını hissettim , hemen etraftan üşüştüler kimisi bacağından tut yolun kenarına çekelim der kimisi kaldıralım der . ben sakın mudahele etmeyın sadece 2 dakıka trafıgı kesın demıstım ve kollarımda vucudumu cekerek yol kenarına cekılmıstım . hatta soforun bırı dayak yıyecektı kalabalıktan ınsanlar yolu kestıgı halde aradan cıktı ve surunmekte olan benım uzerıme dogru gelıyordu hopp dıye bagırdım durdurdular fln amcamda sıse tabanı gıbı gozluk var neyı gorsun hele o ambulans sırenı yokmu allahım kımseye duyurmasın

neyse pro gecmıs olsun

SAYISALI BİR TUTTARAYIM DEPOMU DOLDURACAĞIM kırmızı şimşek artık satılık [/url]http://www.sahibinden.com/sell.php?s...on_id=11110824[/url]