Alıntı:
hatemydrift´isimli üyeden Alıntı
:S hiç brine katılmıorum.. ben 3 kere ileri görüş eğitim'i aldım ve suanda altımda zx 6r var.. ve yaşım henüz 17 gayette 5 yıldır binenler kadar iyi bniorum, tecrübeminde olduna inanıorum.. km veya zman önemli diil arkadaşlar altındaki makinayı kontrol edebildinize inanıosanız gdip alırsınız, paranıza biraz kıyın tamam belki 150cc bir motor fiyatı para werip eğitim alıcaksınız ama, püf noktalarına kadar herşeyi öreniceksiniz ilk motorum ve 8 aydır 1 kere bile kaza yapmadım, ayrıca sınırlarıda zorladım. Motor benim felsefeme göre mantık işidir ve onu vucuttan çok, akılla kontrol edersiniz. ve suan yetmio 1000 lik bi makina düşünüorum 2 ay içince. bu konuyu yazan kişi belki kızabilir söylediklerime ama ben kendime inandıktan sonra hiç bişeyin önemi yok. Korku sizi yönetmesin çünkü 2 sn sonrası için kimse kimseye garanti veremez, 30 yıl motor ustalarının öLümlerinede Şahit oldum.. İyi f0rumLar..
|
17 yaşımdayım demişsin ama bu forumda bulunan 14 yaşındaki bir çok adamdan daha akılsız laf etmişsin. Sen yaptın diye eğri doğru olur demek yanlıştır, hele böylesine bir örnek gördükten sonra o eğriyi savunmak daha da yanlıştır.
İşin korkuyla ne ilgisi var. Bu lafları umarım aldığın eğitimdeki hocandan falan duymamışsındır o zaman o aldığın eğitim de vay haline. Umarım geç olmadan aklı başında insanlarla takılmaya ve kendini geliştirmeye başlarsın.
Bir de yazının bazı yerlerine katılmaman doğaldır, olabilir. Fakat ana fikrine katılmamak içler acısı... Merak ediyorum söyle bakalım yani beni ikna et başlangıçta 120 beygir'i ne yapıyorsun ne işine yaradı yani. Öğrenme aşamasındaki bir insana ne gibi bir katkıda bulundu. Asıl amacın ne kıvırmadan doğruyu söyle ama...
Samimiyetine pek inanmasan da yine de senin gibi üşünecek herhangii biri çıkar diye de yazdım, herneyse...