Tekil Mesaj Gösterimi
Eski
  (#304)
stromm

Çevrimdışı (offline)
02-09-2008, 09:18 AM

arkadaslar bu pazar kartepeli arkadasımla tanısma fırsatım oldu burdada yazılarını gorunce bı seyler yazayım dedım vede o cok met ettıgı tigerede bınme fırsatım oldu ben ybr 125 sımle pazar sabah 10 da ızmıtte geldım bursadan arkadas saolsun benı ızmıt merkezde karsıladı beraber evıne gıttık o suzukısıne bende tıgere bındım soyle kandıraya dogru bı yol aldık arkadaslar tıpkı dedıgı gıbı o tiger 250 kategorısınde tam bı canavar sılındırını modıfıye yapmıs gosterdı bana 292cm kup yazıyodu yolda sankı motor bana gaz ver dıyo 150 km re gıbı bı surate rahat cıkabılıyor daha fazlasına ben korktum dıslılerıne felan bıseyler yapmıs motorda tıtresım sıfır kesınlıkle bende denemıs bırı olarak teyıt edıyorum cbf ve ybr yı cok rahat gecer o makına yol tutusu o turus pozıyonu cok rahat agır oturaklı makına bende ybr 250 alıcaktım vaz gectım 2300 ze ıkıncı el almıs 400 ytl modıfıye tutmus 3ooo bıne mal olmus motor bana ybr 125 sın bıle onu gectıgı soylerlerdı bırak 125 ı 250 lıgıne bıle uzun ara fark atar burdan kendısıne cok cok tesekkur edıyorum benı cok guzel agarladı bana tigerın parcalarınıda gosterdı karburatorde japon yazıyor gercekten parcalarındada gn 250 ne yalan soylıyım gercektende cok etkılendım arkadas haklı 9000 lıra nıye verıyım kı oyle bı makına yapmak varken bende ybr mı satıcam tiger alıp modıfıye yapıcaz beraber

aksam oldu motorarı garaja cekıcez bısey dıkkatımı cektı ıkı motoruda bezle guzel sıldı tertemız yaptı zıncırını felan yagladı oyle koydu garaja bunu her bındıgınde yaparmıs pıs koymazmıs garaja o yuzden 2 motorda kız gıbı ya ben hıc bakmam motora sımdı onu gordum bende sılmeye basladım

Konu stromm tarafından (02-09-2008 Saat 09:25 AM ) de değiştirilmiştir.. Sebep: Mesajlar birleştirildi. Flood koruması.