Tekil Mesaj Gösterimi
Eski
  (#46)
aYe

aYe - ait Avatar

Aktif (Online)
Motosikleti: CBR1000RR08
Kan Grubu: A Rh+
01-09-2008, 05:49 AM

Alıntı:
iskenderunlu26´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
bu sitede değil türkiyede bulamayacağı kesinde arkadaş bu topiği açtıktan sonra hiç bakmadı zaten buraya..
Yok yok ara ara bakıp çıkıyorum.

Gayet ciddi yaklaşan 2 arkadaşa özel mesaj atarak açıklama yaptım.

Genel olarakta şöyle söyleyim;

Bu aslında gerçektende hemen almak için bir başlık değildi, hoş gerçekten almak istediğimde bu işlerin uzun süreceğini, en az 6 ay öncesinden kasmaya başlamam gerektiğini anladım, sonuçta piyasa araştırması yapmak için MT'den büyük bir yer yok.

Bir diğeri de sizlerin böyle bir başlığa yazacağı cevapları merak ettim, forum için Ducatiyle ilgili güzel bir kaynak oldu kanısındayım.

Mesela bazı başlıklarda Ducati sahipleri için kıçı kalkık, burnu havada deniliyor, oysa Ducati sahipleri ve sevdalıları gayet sıcak ve yapıcı mesajlar yazarken, Ducatiyle arasına çin setti çekenler, ki aralarında samimi tanıdıklarım da var, aynı tabirle burnu havada mesajlar yazdı.

Artık şöyle düşünüyorum, Ducati kullanıcıları büyük oranla normal insanlarmış, anormallik büyük oranla karşı tarafta kalan yada kendisini karşı tarafta görenlerdeymiş.

Dolayısıyla 1-2 sene içersinde mümkün olursa 4 silindir, olmazsa 848 beyazı bir ducati almak konusunda fikrim sabitlendi.

Kaynak oluşumuna katkıda bulunan herkese teşekkürler.

Sanırım artık kilitlenebilir...

Arım balım peteğim, gülüm balım çiçeğim, bilsem ki tekere geleceğim, yine seni seveceğim.