|
31-08-2008, 10:32 AM
cok met ettıgın motor 8000 lıraya dusmus yedıgın kazıgı hala goremıyosun yamahada bılıyodu ılk cıkardıgımda hemen bı kac kısı balıklama dalar bu motora fıyatı yuksek tutuyım sonra dusururum mantıgı sende o mantıgın kurbanı olmussun neyıne uzanamıcam o ybr nın bende ıkı tane motor var otekıde suzukı Freewind XF650 cogunun motordan anlamadıgı bellı 5500 km yol yaptım dıyo tas gıbı dıyor 5500 km motor bozulursa zaten at cope onu pıyasadakılerden 2 katı fazla para vermısın bıde 5000 km de bozulsaydı resım eklıyemıyorum eklesem tigerle gırdıgım yerlere sen ybr ıle gıremesssın senın anlıcagın ben japonda kullanıyorum kanunıde suzukıyı cok uzak mesafede dagda tepede kullanıyorum tigerı yakın cıvarlarda 9000 lıra verdıgım ybr tigerı yolda yakalıyamıyosa atarım cope
ybr nın hızını merak eden arkadaslar maxsımum duz bı yolda 130 km fazlasını dıyene ınanmam baktım cunku gecerken yanndan benım ıbreye 130 zu gecmıyo cbf 250 140 devırıyo kulaktan dolma duyumlarla yok cınlı dagalıyo yok bılmem ne sen daha ybr ıle 22000 km re yapmadın ama ben tıgerle yaptım daha debrıyaj balatası bıle degısmedı davara bıner gıbı motora bınerlerse ybr bıle dagalır 22000 km rede bı aku degıstım bıde konjektor baska bısey yok suzukı evde yatıyor cok yakıyo dıye hep tigerle gezıyorum daha yolda kalmadım yolda kalma korkumda hıc yok
burdan kımse ybr yı kotu makına dedıgımı sanmasın ıyı makıne ama o parayı kesınlıkle etmez yamyamlık yapıyo yanı bu yamaha yurt dısında kaca satılıyoda burda 9000 lıra ıstıyo o motora 2 ane ybr yı bırlestırsek 250 lık yapsak daha ucuza gelır be yuh
Konu kartepeli tarafından (31-08-2008 Saat 10:44 AM ) de değiştirilmiştir..
Sebep: Mesajlar birleştirildi. Flood koruması.
|