Tekil Mesaj Gösterimi
Eski
  (#292)
MEGAN66

MEGAN66 - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: Ybr 250 Gelincik
Kan Grubu: AB Rh+
29-08-2008, 21:09 PM

Alıntı:
szr´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
MEGAN66 ; teşekkür ederim ;ben dönüş yolunda rüzgara karşı geldim ve cok etkilendim tabiki her motor rüzgardan etkilenir ama Ybr250 nin bu durumdaki performansını nasıl buluyorsun...
Babacan 4 silindirde ruzgardan etkilenir, hele bazen ucaktaki hava boslugundan ruzgara yakalandigin anda oluyor ve kotu etkileniyorsun, haricinde sen motora biraz yattinmi sorun kalmiyor, ruzgarda da limitleri zorlamaz isen sorun cikmiyor, hersey sinirlari dahilinde yani. Benim ybr125 den sonra 2. motorum ve gercekten memnunum, tavsiyede ediyorum. Rakam konusuna gelince evet 8.000 ytlm olsa xt 660 x aliyorum 2005 model ve 22.000 kmde. Ama ybr 250 alacagima onu alamazdim sebebi ise tecrube. Herkes bu motorun rakamina ucuyor, ama cbf le aralarinda ne kadar fark kaldi, kaldi ki 250 lik klasmaninda varmi baska orjinal alternatifler. Kimse alinmasin ama cinlilere verecek hakikaten benim param yok. Sabah kalktigimda nereye gitsemi dusunmeliyim acaba yolda kalirmiyimi degil.

Bide kardesim biz yamahinin ok isaretli logosunda actik gozlerimizi bizi buyuleyen o oldu ha marka fanatikligimi belki ama gercekten siralamada yamaha benim icin 1. sirada.

Konu MEGAN66 tarafından (29-08-2008 Saat 21:12 PM ) de değiştirilmiştir.. Sebep: Mesajlar birleştirildi. Flood koruması.

Kimse emin degil ki şafaktan tekrar,
İste gelsin gül renkli şaraptan tekrar,
Sen altınmısın hey! aptal herif, Gömüpte çıkarsınlar topraktan tekrar.Ömer Hayyam