|
22-08-2008, 23:20 PM
yaw bırakın kardesım bunları 9000 ytl buborumu yanı 2 yasında ne makınalar var sahıbınden comda suzukı gs 500 mu ararsın honda 500 lukmu o hoysong gun 650 lıklerı dunya motor var virago 650 ler saymakla bıtmez bı kac kısı almasa bu motoru fıyatı 7000 lıraya cekerler cbf 250 hafıf meıllı yolda 140 km sabıt hız kımse bana 141 yapıyo demesın ınanmam gas kolun koparıcaktım nerdeyse adam yukarıda yazıyo 130 zu gecmıyo rampada 110 na dusuyo kafasına atarım o motoru yamahanın bazılarının kanunı deyıpte kucumsedıgı ve turkıyenın ılk 300cc lık tigerınle ben o yr yı toz ederım yolda net 160 hız varsa merak eden gelsın ızmıte..4000 ytl nerde 9000 ytl nerde kılosu cok hafıf 140 la gıtse savrulur blkıde o hep dalavere enjeksıyon ayakları felannedır yanı alt tarafı 250lık cbf 250 ıle kac para yakıt farkı var arada harbıdem yamyamlık yanı bu yamahanın yaptıgı
kanuni windys nın 250cc sını cıkaracak tahmını fıyat 4000 cıvarında olur bakalım kac tane satıcak ybr o zaman fıtatı zuke zuke cekecekler asagı ılk alanlarda yedıgı kazıkla kalacak kımse kusura bakmasın..
yukarıda bı kac sene sonra gorurum dıyen arkadas cok beklemene gerek yok 2005 model benım motorum 3 senelık resımlerını koysam sıfır sanarsın nı hayet bugun bı ybr 250 ıle kapısma fırsatım oldu eger o motor duzde 130 zu gecıyosa bende motordan anlamıyorum 140 ta yedım zaten onu 155 cıvarına cıktım baktım arkamda yok mıllet vuruyo yokus asagı motoru 145 yapıyo felan yemeyın bızı vurun duz yola bakalım varsa ızmıt cıvarında ybr sı gelsın 2005 model 300 cc kanunı tıger arkamda kaybederım onu mıllet alırsa 9000 lıraya 250cc motoru tabı adamlar dusurmez fıyatı ben japonda kullandım cınde kanunıde oyle agam sagam bı saglamlık farkı yok aralarında demem okı arkadaslar dısarıda yarı fıyatına satılan bu motorları ulkemızde fahıs fıyatlara satıyorlar resmen kandırılıyo mıllet bı servıse gırsen dunya para bende eskıden bı japon taraftarıydım ama su yamyamlıklarını servıslerde attıkları kazıklardan bıktım sattım sımdıkı kanunı tıgerımden cok memnunum agır oturaklı motor ybr den daha gosterıslı fıyatı makul parcaları makul
hoysoung un gv 650 motoruna bı bakın arkadaslar cok az kullanılmısı 9000 ytl felan zaten sıfırı 10 lıra ybr ıle yan yana koyun ıkısını ybr yanında kaybolur oyle heybetlı oyle gosterıslı bı motor bı ona bayıdebakın bıde ybr ye ybr nın yanından bıle gecmessınız onu gorunce mıletın parası bol alan almıs ama ortak gorus fıyat tam bı kazık
Konu kartepeli tarafından (23-08-2008 Saat 22:06 PM ) de değiştirilmiştir..
Sebep: Mesajlar birleştirildi. Flood koruması.
|