Tekil Mesaj Gösterimi
Eski
  (#282)
MEGAN66

MEGAN66 - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: Ybr 250 Gelincik
Kan Grubu: AB Rh+
21-08-2008, 10:45 AM

Alıntı:
muratcan7´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Motoru gördüm bu gün , kullanmadım ama üzerine bindim. Ağır değil . Gidon tutumu rahat. Oturuş güzel. Dengeli ve büyük bir motor. Uzunda ayrıca.

Fiyatı uçuk biraz. Benim baktığım kullanılmıştı. Ama 100'ü geçmiyor diyenlere inanmıyorum pek.
Yahu kardeşim alalı 3 ay oldu 5.500 km yaptım tık demedi non stop 550 km yol aldım bir depo ile düşünün 2 kişi 120nin altına inmedim, tek kişi rahat 145leri gördüm, bastımmı gittim geldim, o bir yamaha kardeşim kötülemeyle olmaz bu işler, hondanın cbf 250 sini 6 ay aradım temizini fiyatlısını, mehmet mert bu siteden bilenler bilir fazer vardır kendisinde bana cbf aldırmadı, ybr buldu sağolsun gördüğüm an tamam dedim, Arkadaş kanuniyle kıyaslamış güldürmesin beni, yazıktır motoruna ben onu bi kaç sene sonra görürüm, benden önce beyazs nikli gökhan abi almıştır sorun bakalım sorunu varmı, şuanda rakamı 8.250, alacak arkadaşlara herzaman tavsiye ederim, kullanışlı yerine göre hızlı torklu uzun yol yapılabilir, bi kaç senelik motor değil, içiniz ferah olsun, oydu şuydu buydu lara gerek yok.

Kimse emin degil ki şafaktan tekrar,
İste gelsin gül renkli şaraptan tekrar,
Sen altınmısın hey! aptal herif, Gömüpte çıkarsınlar topraktan tekrar.Ömer Hayyam