Tekil Mesaj Gösterimi
Eski
  (#57)
Özer

Özer - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: V STROM DL 650 Esmeralda
Kan Grubu: A Rh+
19-08-2008, 23:36 PM

Alıntı:
DISTORTEDMAN´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Teşekkürler özer. Transalp arkadaşımda var. 2001 model. Ara ara alıp sokak aralarında şehir içinde nasıl olur diye kendimce denemeler yapıyorum. Otobana çıkıp sorumluluk almak istemiyorum. İnşallah birgün v-stromunu deneyebileceğim bi arkadaşım olur da o konuda da kendi kararımı hürce verebilirim. İlk motorumu maalesef test edemeden aldım. Çevremde yok. Satıcılar aküyü bile takmıyo sıfır motora vs. Tanımadiğim kişiden de istemek taraftarı değilim... Ama 1000kişide v-strom dese bu kez kullanmadan almayacağım.

Bu arada şehir içinde hantal, ağır yada yorucu oluyomu acaba v-strom? Bu soruyu bi kullanıcı yakalamışken iki yönlü sormak isterim. Hem TA ya göre kıyaslamanı hemde ne bileyim 500lük yada 250 lik bi makinaya göre kıyaslamanı rica edeceğim. Tabiki 250 liğe göre çok farkeder aralardan kaçma açısından ama kullanıcı olarak elle tutulur bi yorum almak isterim. Teşekkürler...

Ben V Strom'u daha önce hiç kullanmadım ve Antalya'ya giderek aldım geldim!
inan ilk andan itibaren sanki yıllarca kullanmış gibi rahat ve emin hissettim kendimi! o kadar rahat buldum sürüşünü.
Sen de V Strom'u deneme fırsatı bulduğun gün,kararın % 100 DL 650 olacak bundan eminim çünkü V Strom gerçektende başka bir motosiklet! tarif edilemez ancak denenir diyorum sadece.Ağır,yüksek,ama bir okadar da yumuşak ve kıvrak.Hantal ve yorucu bir motosiklet kesinlikle değil, eşim ve ben şehir içinde de sık sık birlikte hareket ediyoruz ve hiç şikayet etmedi daha...ancak, üzen,hatalı ve umarsızca hareket eden diğer trafik bireyleri oluyor malesef
250 ya da 500cc bir motosiklet ile kıyaslanması bence yersiz zira tüm teknik değerleri diğerlerinden yüksek! her açıdan! 250 ve 500cc makinalar ancak daha hafif kalıyorlar ama + bir değer kazandıklarını söylemek bence yersiz!
DL 650 adeta uzuuun seyahatlara davet ediyor insanıinan km ler nasıl bitiyor hiç belli olmuyor bu makinada.
Çok işddetli rüzgarlarda bile tam yüklü ve yüksek hızlarda son derece güvenli ve güvenilir mutlaka test et ve emin ol derim.

Tarzım çok basittir.....
Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum