Tekil Mesaj Gösterimi
Eski
  (#245)
eftelya

eftelya - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Kan Grubu: A Rh+
17-08-2008, 18:51 PM

Arkadaşlar , kilitlenen topiğime emek verip cevap yazan uzun yada kısalığı o kadar önemli değil , herkese çok çok teşekkür ediyorum.Daha önce forumda bu tür konuları fazlasıyla okudum yorum bile yaptım. Ama o zamanlar rahattım.Fakat şimdi kısa bir süre içinde motosiklet almayı planlıyorum ve iş iyice ciddiye bindi. Bu yüzden her ne kadar başlangıç motosikletiyle ilgili yazılara aşina olsamda böyle bir başlık açma gereği duydum.Doğru düzgün motosiklet tecrübesi olmadan büyük cc'nin yanlış olacağını biliyordum , yine de sormak istedim.Babamın izin vermeyeceğini düşünen arkadaşlar ; 2 gün önce motosikletin pazarlığını da yaptım.Sahibi satmak istemiyor ,araya başkalarını da koyarak nerdeyse zorla alacağız motoru.Şu an izmirde bir sigorta şirketinin pozcu şube ofisinde benim son kararımı bekliyor.

kankim tororosso başta olmak üzere , serhat ekinci , equinoxxx , mhrmkpnr , marv , crazybone ve morrigan 'a cesaret verici yazılarından dolayı ayrıca teşekkür ediyorum.Kendime güveniyorum ama benim en çok ihtiyacım olan şeylerden birisi de etrafımdaki insanların biraz cesaret vermeleri , köstek değil destek olmaları .........

Kararımı da verdim arkadaşlar.Küçük cc ile başlamak yerine Honda Motosiklet Eğitim Merkezi'nin eğitimlerine katılıp büyük cc ile başlayacağım.En mantıklısı ve en işime geleni bu .
Yarım saat kadar önce honda eğitim'den aydın korkmaz'la konuştum.Kendisi şu an izinde olduğunu ama bir haftaya kadar işinin başına geçeceğini ve bana yardımcı olacağını söyledi.1 hafta sonra daha detaylı biçimde konuşup en kısa sürede eğitim alacağım.

vasco1925 , Bu mesajın için çok teşekkür ediyorum.Karar vermemde en cok bunun yardımı oldu.

Alıntı:
vasco1925´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
menderes özel diyorki ; İstanbul’da bir vaha
Geçen hafta sonu İTÜ’nün Maslak Kampüsü’ndeydim. İki arkadaşım Vasfi ve Hakan Bozkurt kardeşler, bir süredir öğrencilere ve dışarıdan isteyen herkese kendilerine ayrılan alanda motosiklet eğitimi veriyor. Geçen hafta sonu da ileri sürüş teknikleri eğitimi vardı; beni de davet ettiler.

Eğitime katılan 25-45 yaş grubundaki motorcuların büyük bölümü bir yıldan az bir süredir motosiklet kullanıyordu. Eğitim sonundaysa, motosikletleriyle tango yapabilecek konuma gelmişlerdi. Nitekim az ihtiraslı bir şekilde, göz temasından kaçınarak, sakınarak yaptılar da..

yani eğitimini alırsan başlarsın diyor.. netice itibari ile 2 silindirli bir makina torku yüksek.

yürekçe, sencer abi seni seviyorum biliyosun.teşekkürler mesajın için,benim için senin olur vermen çok önemli zaten.bu konuyla ilgili olarak senin başının etini çok yedim .bir de arkadaşlar boyumun 1.81 olduğunu spor ayakkabılarımı da giyince 1.83 olduğumu bilmiyorlar.hatta coq kucakta sallanacak bebek kadar küçük olduğumu düşünüyor.

Alıntı:
yürekçe´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
uzun boylusun - olur
parça sorunu var - eh işte
tarznı belirledikten sonra yavaş satarsın-eh işte

suskunluğum asaletimdendir , her lafa verilecek cevabım vardır , lakin lafa bakarım laf mı diye , söyleyene bakarım adam mı diye