Tekil Mesaj Gösterimi
Eski
  (#241)
uzmuammer

Çevrimdışı (offline)
Tebrikler Teşekkürler - 31-07-2008, 18:29 PM

sn zafer yangın yazınızı okurken kendimi makine üzerinde seyir halinde sizinle sohbet ediyorum hayaliyle okudum.gerçekten çok faydalı buldum.başımızı sonradan taşlara vurmamak için tecrübelilerin tecrübelerinden istifade etmemiz lazım.hayat canlı ve sıhhatli yaşanırsa hayattır,hatta havalısı bile.zira cansız veya sakat kalmış(Allah Korusun) bir bedenin ne havası olabilirki bütün motrlulara ve motorculara sükünetli sabırlı dikkatli neşeli ve sıhhatli seyirler seyahatler dilerim.emin ve emniyette olunuz

sn zafer yangın yazınızı okurken kendimi makine üzerinde seyir halinde sizinle sohbet ediyorum hayaliyle okudum.gerçekten çok faydalı buldum.başımızı sonradan taşlara vurmamak için tecrübelilerin tecrübelerinden istifade etmemiz lazım.hayat canlı ve sıhhatli yaşanırsa hayattır,hatta havalısı bile.zira cansız veya sakat kalmış(Allah Korusun) bir bedenin ne havası olabilirki bütün motorlulara ve motorculara sükünetli sabırlı dikkatli neşeli ve sıhhatli seyirler seyahatler dilerim.emin ve emniyette olunuz

Konu uzmuammer tarafından (31-07-2008 Saat 18:30 PM ) de değiştirilmiştir.. Sebep: Mesajlar birleştirildi. Flood koruması.