|
31-07-2008, 09:03 AM
Ülkenin kan ihtiyacının tamamının gönüllü, düzenli ve sürekli kan bağışçılarından karşılanması amacıyla, ulusal düzeyde başlatılan kampanyaya motosiklet severlerden büyük destek geliyor.
Kendi aralarında anlaşan motosiklet siteleri 31 Temmuz 08 Perşembe günü saat 16:00 – 24:00 arasında kampanyaya destek vermek üzere Taksim Meydanı'nda buluşup kan verecekler.
Yalova Kızılay Şubesi Yetkilisi Dr. Birsen İyisoy Öztürk bağış kampanyası ile ilgili olarak; "Bugün başkalarının yarın sizin ve yakınlarınızın kana ihtiyaç duyabileceğinin sizde farkındaysanız, ülkemizin kan ihtiyacını karşılayabilir, bu sorunu hep birlikte çözebiliriz. Kanımızın yetmemesi sizin de kanınıza dokunuyorsa, sadece yarım saatinizi ayırarak binlerce hayat kurtarabilirsiniz" dedi.
Türk Kızılayı 'Gönüllü Kan Bağışçısı Davranış Değişikliği Kampanyası' adıyla başlatılan kampanyanın ana sloganını ''Kanımızın Yetmemesi Kanımıza Dokunuyor'' olarak belirledi.
Bu olaya gelen varsa caddebostanda bulusalım gidelim
|